Inaktiv platsannons

Säljledare färskvaror Coop Ludvika Gård i Ludvika Ludvika

Om tjänsten

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning och vill arbeta på vår färskvaruavdelning som säljledare. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta och gillar utveckling. Vidare har du ett genuint intresse för mat och har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Vi vill att du tillsammans med dina medarbetare skapar en levande avdelning med det bästa kundmötet som ständigt överträffar våra kunders förväntningar. Rollen som säljledare innebär att du ansvarar för butikens kött, chark och mejeri. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du är delaktig i butikens drift med varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, kassaarbete, varuplock och exponering.

I din roll som säljledare har du även till uppgift att:

  • Erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan
  • Arbeta med ekonomiska nyckeltal och ansvara för rutiner och arbetssätt
  • Skapa en effektiv, inspirerande och lönsam avdelning.

Branschvana från arbete i livsmedelsbutik med inriktning färskvaror är ett krav. Tjänsten innebär visst personalansvar så tidigare erfarenheter av ledarskap är meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 tim/vecka som föregås av en provanställning. I tjänsten ingår arbete på både dagtid, kvällar och helger. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ludvika Ludvika
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb