Inaktiv platsannons

Butikssäljare med ansvar för Fisk & Delikatess - Coop Överby i Trollhättan

Om tjänsten

Har du ett brinnande intresse för färskvaror och tycker om att ta ansvar och motivera andra? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som vill vara med och göra vår manuella fisk- och delikatessdiskar till något utöver det vanliga!

Vi vill att du som söker har en uttalad servicekänsla och att du älskar att sälja och göra det lilla extra för kunden. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes och vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

I din roll som ansvarig för vår manuella fisk- och delikatessdiskar kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer både att ge service till våra kunder och ansvara för inköp, försäljning och egenkontroll på avdelningen. Du kommer inneha spetskompetens inom området och ska se till att utvecklingen och driften på avdelningen sker på ett effektivt och professionellt sätt. Tidigare erfarenhet från manuella fiskdisk ser vi som mycket meriterande. Att du är en lagspelare av rang ser vi som ett krav då samarbete är oerhört viktigt i ditt arbete hos oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35h/v med tillträde enligt ök. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är varierande och innebär arbete både på dagtid och på kvällar/helger. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag,

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Trollhättan | Detaljhandel | Deltidsjobb