Inaktiv platsannons

Ansvarig kolonial Coop Tullhuset i Gävle Gävle

Om tjänsten

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning och vill arbeta på vår kolonialavdelning med avdelningsansvar. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till matglädje.

Vi vill att du tillsammans med dina medarbetare skapar en levande avdelning med det bästa kundmötet som ständigt överträffar våra kunders förväntningar. Du kommer att arbeta på vår kolonialavdelning och även ha ansvaret för vårt beställningssystem CAO där du arbetar efter uppsatta rutiner, och följer upp de mål som är satta. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du är delaktig i butikens drift med varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock och exponering.

I din roll som ansvarig har du även till uppgift att:

  • Erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan
  • Beställningar, säljplanering och CAO-ansvar
  • Arbeta aktivt med att minska fysisk förstörelse och svinn samt ser till att avdelningen har tydliga rutiner.

Tjänsten kräver att du har gedigen erfarenhet av butiksarbete samt vana av att arbeta med kolonialvaror. Vidare har du erfarenhet av beställningar och säljplanering samt kunskaper och erfarenhet om kampanjer, nyckeltal och uppföljning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 30 tim/vecka. Tjänsten föregås av en provanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna varierar där kvälls- och helgarbete ingår.

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle Gävle
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb