Inaktiv platsannons

SAP Functional Application Lead Finance i Solna

Om tjänsten

Vårt team växer och vi söker nu dig som vill vara med och driva digitalisering av COOP framåt i rollen som Functional Application Lead inom SAP Finans.

Din roll

Som Functional Application Lead inom Finans är du en nyckelspelare i att få COOP:s affärssystem att hålla en hög nivå och att därigenom skapa förutsättningar för Coops föreningar och butiker att på ett effektivt och modernt sätt driva sin verksamhet. Du jobbar som kittet mellan IT och verksamheten, med ett ben i varje del för att överbrygga klyftan mellan de två. Med din SAP-kunskap kan du få systemet att fungera som tänkt, din erfarenhet inom redovisning gör att du snabbt kan sätta dig in i verksamhetens frågeställningar. Dessutom är du van vid att få saker att hända, både i projekt och i mindre ändringar. Tillsammans gör det att du kan få system och verksamhet att sjunga i harmoni.

Hur en dag kan se ut

Efter en kaffe med dina kollegor, följer en diskussion om hur lösningen för inventering i butik kan förbättras för butiksmedarbetarna. Resten av förmiddagen ägnas åt informella diskussioner om hur ärendehanteringssystemet kan finjusteras för att bättre stödja processen för mindre ändringar. Under tiden får du en idé om hur en av de hittills outnyttjade Fiori-funktionerna i S4 skulle kunna säljas in till verksamheten och så fort tillfälle bjuds skriver du ner din idé. Eftersom du är inne i flytet, ser du till att göra en första version av ett material som du sedan skickar till övriga FALar för feedback.

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb