Inaktiv platsannons

Extrapersonal/Sommarvikarier - Coop Sisjön i Askim

Om tjänsten

Är du en serviceinriktad person som älskar försäljning? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som är positiv, driven och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande. Vidare är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som butikssäljare är du butikens ansikte utåt och på ett professionellt sätt tillgodoser du våra kunder bästa service samtidigt som du sprider glädje och energi. För att lyckas i rollen som säljare hos oss ser vi att du är en lagspelare av rang, är ambitiös, trivs i ett högt arbetstempo och känner dig trygg i stressade situationer.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och innehålla alla typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik så som kassaarbete och kundservice.

Annonsen gäller ett flertal tjänster och behovet varierar men upp till 30h/v. För att vara aktuell för anställning ska man kunna arbeta i sommar på sommarvikariat. Tillträde snarast. Arbetstiderna varierar och är förlagda både på dagtid och på kvällar/helger. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan därför komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Askim
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Askim | Detaljhandel | Deltidsjobb