Inaktiv platsannons

Däckmontörer till Rolf Ericson Bil i Borlänge

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Rolf Ericson-företagen är auktoriserade återförsäljare av Volvo personbilar, Renault personbilar och lätta transportbilar samt Dacia personbilar och lätta transportbilar. Sedan starten 1952 har företaget funnits i Dalarna.

Idag har vi anläggningar för försäljning och service av personbilar samt lätta transportbilar i Borlänge och Falun. Försäljning och service av lastvagnar finns i Borlänge samt Mora och drivs av dotterbolaget Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar AB. Koncernen omsätter ca. 900 miljoner kronor och har 200 anställda.

Hos Rolf Ericson Bil Företagen vet vi att passion för arbetet, kunderna och medarbetarna skapar framgång. Vi är ett företag i en föränderlig bransch och vi ser med nyfikenhet på de möjligheter som finns för att fortsätta utvecklas. Vi tar sikte på framtiden och de tjänster som vi kan erbjuda människor för en enklare vardag. Vi tycker att det ska vara enkelt att både arbeta hos oss och göra affärer med oss.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu däckmontörer till Rolf Ericson Bil i Borlänge.

I samband med övergången från vinter- till sommardäck hjälper du företagets kunder, mestadels privatpersoner, med däckbyten. Tunga lyft och tvättning av däck ingår i jobbet samt hantering före och efter däckbytet.
Jobbet är heltid, vardagar med start i början på april och förväntas pågå cirka sex veckor. Kvällsjobb kan eventuellt förekomma beroende på behov hos kund.

Din profil
Vi söker dig som gillar fysiskt arbete i nära teamarbete med kollegor. Det är positivt om du har erfarenhet från däckskifte sedan tidigare antingen professionellt eller har bytt på privata bilar. Du har också ett allmänt fordonsintresse, förslagsvis gillar du att meka på fritiden.

Tjänsten innehåller många tunga lyft och vi förutsätter därför att du inte är rädd för att ta i och har god fysisk form. Då kundkontakt förekommer dagligen ser vi att du är serviceinriktad, positiv och engagerad. Arbetet sker parvis vilket innebär att samarbetsförmåga och kommunikation är avgörande. Vi värdesätter hög arbetsmoral där viljan att arbeta hårt bör finnas naturligt hos dig som söker tjänsten.
Körkort B är ett krav.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos kundföretaget i Borlänge. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt stora chanser att påverka såväl arbetssituation som din personliga utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Ansökan
Vi jobbar med processen löpande. Ansök därför redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Malin Nygren via mail eller kandidatansvarig Emma Gällstedt via mail,

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Borlänge | Städning / Fastighetsskötsel | Extrajobb | Grundskola