Examinerade Nätverkstekniker sökes till GlobalConnect i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
På Servicedesk arbetar du och ditt team med att supportera kunder och underleverantörer med information samt att lösa incidenter som inkommit via ärendehanteringssystemet. Ni övervakar GlobalConnects nät och åtgärdar kundincidenter i samband med larm eller avbrott, utvecklar rutiner och processer samt felsöker. I tjänsten ingår även uppföljning och dokumentation, något som är viktigt för ett långsiktigt arbete på Servicedesk. Vi värdesätter en professionell och serviceinriktad inställning och ser gärna att du gör detsamma. GlobalConnect sitter i nyrenoverade, ljusa och fina lokaler i centrala Stockholm. Arbetstiderna är måndag till fredag mellan 08-17.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av GlobalConnect.

Om företaget
”På GlobalConnect värdesätter vi ambition och passion. Vi tror att din målmedvetenhet kombinerat med ansvar kommer ge dig rätt förutsättningar att utvecklas, och kanske viktigast av allt – trivas på jobbet. Vi strävar efter att alla våra 600 lagspelare genom sitt dagliga jobb ska få möjlighet att växa och bli ännu bättre. Utveckling har tagit oss dit vi är idag och det tror vi är vägen framåt.

Som anställd på GlobalConnect behöver inte önskan om drömjobbet stanna vid en dröm. Så länge som du vet vad du vill göra och hur du vill maxa din potential är allt möjligt. Med hjälp av vår egenutvecklade karriärsaccelerator erbjuder vi alla anställde utvecklingsmöjligheter både inom, men kanske också utanför företaget. Vi gör det eftersom vi är övertygade om att det som är bäst för dig, också är bäst för #x201D;

Din profil
Vi söker dig som brinner för modern teknik och rikstäckande fibernät. Du har en högskoleexamen inom IT, nätverk och kommunikation. Det är meriterande med kunskap från Ciscos kurser som CCNA eller högre. Det är meriterande om du tidigare arbetat med kundkontakt, support, helpdesk eller intern-IT, men det är inte ett krav. Du kommer dock att arbeta aktivt med kundkontakt i denna roll och behöver klara den delen oavsett om du har tidigare erfarenhet eller inte. Då du kommer att hantera kunder av olika nationaliteter, behöver du skriva och tala svenska och engelska obehindrat.

Som person tycker du om att ta initiativ och du är inte rädd för att ta emot hjälp eller dela med dig av dina erfarenheter till dina kollegor. Du kan arbeta självständigt men tycker om att vara en del av ett stort team med ett gemensamt mål. Vi vill alla på bästa sätt hjälpas åt för att ge kunden den bästa möjliga lösningen på ett effektivt sätt.

Är det dig vi söker? Ansök idag då vi vill träffa dig snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

26-05-2022

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola

Ansök nu

Dela jobbannonsen