Inaktiv platsannons

Junior utvecklare till innovativa Sharpfin! i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Vi letar nu efter en passionerad junior utvecklare som brinner för att utvecklas och programmera grym kod. Du kommer bli en tidig medlem i ett snabbt växande företag med ljusa framtidsutsikter.Kanske är du nyexaminerad eller har något/några års erfarenhet som systemutvecklare eller mjukvaruarkitekt. Låter det intressant? Tveka då inte på att söka tjänsten idag, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.OM FÖRETAGETSharpfin är ett fintechbolag som utmanar branschen genom att tillhandahålla en programvara för kapitalförvaltning med fokus på användarvänlighet, effektivitet och kvalitet. Sharpfin gör det möjligt för kapital- och portföljförvaltare eller rådgivare att på ett enkelt och kostandseffektivt sätt hantera sina kunders tillgångar och all tillhörande kunddokumentation på ett digitalt och spårbart sätt. Sharpfin växer och har nu ytterligare behov av att stärka upp sitt team. De söker nu därför dig som vill vara med på en spännande resa i rollen som utvecklare. Vill du veta mer om Sharpfin och vad de gör? Läs mer här. OM TjänstenArbetsuppgifter:I rollen som utvecklare på Sharpfin så kommer du tillsammans med dina kollegor fortsätta utmana branschen genom att tillhandahålla en programvara för kapitalförvaltning med fokus på användarvänlighet, effektivitet och kvalitet.Du kommer sitta på Sharpfins kontor i centrala Stockholm där du kommer ingå i utvecklingsteamet med tre utvecklare och utveckla Europas bästa finansiella programvara såväl funktionellt som tekniskt. Ni kommer ha dagliga scrum möten och jobba i två veckor sprintar för bästa möjliga struktur. Arbetsuppgifterna kommer vara varierande men där fokuset kommer ligga på följande:

  • Server-sideprogrammering inom Java & Erlang
  • Design och utveckling av ny funktionalitet
  • Vidareutveckling av systemarkitektur
  • Integrationer med filimporter ifrån banker
  • Integrationer via API till andra system
  • Systemtester och releasehantering
Skallkrav
  • Grundläggande kunskaper av Java, Spring, Gradle, Maven och Git
  • Högskole/Civilingenjör inom IT eller relevant arbetserfarenhet (Det viktigaste är kompetensen och inte utbildningen)
  • Grundläggande kunskap inom finans eller stort intresse av att lära sig detta
  • Brinnande intresse för teknik och programmering, gärna genom egenutvecklade projekt som kan visas inför anställning
Meriterande
  • Kunskap inom: Erlang, Elixir och/eller Angular är ett stort plus
Personliga egenskaper Vi värderar dina personliga egenskaper högt och söker dig som är engagerad, gillar att ligga steget före och har ett stort intresse av att ständigt lära dig nya saker med fokus på att identifiera eventuella problem, hitta lösningar och agera därefter. Du är social och självgående. Har en passion för programmering och att producera grym mjukvara. ÖVRIG INFORMATIONStart: Enligt överenskommelse Plats: StockholmArbetstider: HeltidAnställningsform: Detta uppdrag är ett konsultuppdrag som sträcker sig över 6 månader, med målsättning att bli överrekryterad till kund. Du blir anställd av A-hub och arbetar som konsult hos Sharpfin.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Grafik / Design
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Design | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola