Inaktiv platsannons

TALENT ACQUISITION SPECIALIST i Södertälje

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Har du en passion för att locka, rekrytera och engagera de bästa talangerna på marknaden? Har du ett stort intresse för rekrytering och att bidra med affärsvärde och vill samarbeta med kollegor med samma brinnande passion? Bra! Vi letar nu efter en Talent Acquisition Specialist till vår kund inom fordonsindustrin.

I rollen som Talent Acquisition Specialist ansvarar du för hela rekryteringsprocessen; från att identifiera behov till att hitta, locka och signa en ny anställd.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kvalifikationer
- Du har en utbildning inom HR eller liknande.
- Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
- Erfarenhet av att ha arbetat med kompetensbaserad rekrytering i ett stort företag är meriterande men inte ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du en doer och som får saker gjort. Du kan hantera flera processer samtidigt och trivs när tempot är högt. En positiv upplevelse för både kandidat och cheferna du samarbetar med ser du som något självklart. Du är också en stark lagspelare med god samarbetsförmåga.

Lön
Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Uppdraget är på heltid, 40h/veckan. Uppdraget beräknas starta omkring och uppdraget förväntas löpa till med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd som konsult hos oss på JobBusters och arbeta som konsult hos vår kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) så snart som möjligt, intervjuer pågår löpande och kan vara klara innan sista ansökningsdag. Nyckelord: rekrytering, rekryterare, "talent acquisition", recruiter, recuritment, recruiting.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Södertälje | HR / Management | Extrajobb | Grundskola