Inaktiv platsannons

Snickare/montör till Svenska Husgruppen i Falun

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Varumärken som Forsgrens Timmerhus och Faluhus ingår i den hårt satsande hustillverkningskoncernen Svenska Husgruppen AB. De representerar ett brett produktutbud av fritidshus, timmerhus, villor och flerbostäder. Svenska Husgruppens varumärken är kända för sin kvalitet och flexibilitet. Deras värdegrund vilar på ”Tillsammans med passion och kvalité” som genomsyrar det dagliga arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Söker du ett fysiskt arbete med möjlighet att arbeta i fin fjällmiljö? Till Svenska Husgruppen söker vi nu en resande montör/resande snickare för montering av fjällstugor/hus för byggnationer i främst Dalarna/Jämtland men också i andra delar av landet.

I tjänsten som resande montör kommer dina arbetsuppgifter bestå av montering och byggnation av olika husprojekt där arbetsuppgifterna främst består av att resa stommar. Du arbetar cirka 2-3 veckor på samma arbetsplats och ungefär hälften av arbetstiden spenderas i arbetslag tillsammans med två kollegor och den andra hälften arbetar du ensam. Ibland reser du över dagen men för det mesta blir det flera dagar ute på fältet. Arbetet är förlagt måndag-torsdag.

Vid övernattning ordnar du eget boende (traktamente utgår) och du använder företagsbil för att ta dig till och från arbetsplatserna.

När du tillträder tjänsten kommer du att få introduktion och upplärning och när du är självgående kommer du att arbeta med stor frihet under ansvar. Tjänsten är på heltid och avser att löpa tillsvidare efter provanställning. Du blir anställd direkt av Svenska Husgruppen.

Din profil
Vi söker dig som idag är en självgående snickare med relevant erfarenhet eller utbildning. Du tycker om att leda arbeten och har god förståelse för ritningsläsning. Du ska vara lösningsorienterad och ditt arbete präglas alltid av en noggrannhet.

Du är engagerad och driven samt trivs med att arbeta fritt utifrån givna ramar och deadlines. Som person är du social och serviceminded, något som är extra viktigt då rollen innefattar mycket kundkontakt.
Eftersom tjänsten är långsiktig söker vi endast dig som trivs med att resa och som inte har några hinder för att stundtals vara hemifrån flera dagar åt gången. Du är med fördel bosatt i Dalarna/Jämtland med omnejd.

Ansökan
Låter ovanstående som något för dig?
Varmt välkommen med din ansökan – gärna redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval och därför kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Falun
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Falun | Hantverkare | Extrajobb | Grundskola