Sommarjobba som administratör på bilanläggning i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Du kommer som administratör på denna stora bilanläggning hantera ordrar på bilar. Du kommer att ha en nära dialog med säljarna via chatt vid såld bil. Säljarna lägger in bilen i systemet som ska levereras till kund, där tar du vid och följer leveransen av bilen. Du skapar en arbetsorder på den grundläggande försäljningen och ser till att ny information om tillägg kommer med, samt ser till att den faktureras.

Du kommer även få vara behjälplig med att flytta deras fina bilar på anläggningen.

Detta är en heltidsanställning över sommaren med arbetstiderna måndag – torsdag 07:00-16:30 och fredag 07:00-14:00.

Om företaget
Vår kund erbjuder bland annat reservdelar, tillbehör, däck, olja, specialverktyg och support till alla bilverkstäder. Dem har hög kvalitét på deras originaldelar och arbetar med varumärken som Porsche, Volkswagen, Audi och Seat.

Ute hos vår kund är det en trevlig stämning med personal i alla åldrar som samarbetar och stöttar upp för varandra.

Mer information om företaget ger vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som tycker om att ge service och är duktigt administrativt. Då dina dagar kommer innebära en hel del skrivande i chatt och i datorsystem, kräver rollen att du är flytande i svenska i skrift. Vi tror att du som söker är nyfiken, driven och engagerad i ditt arbete, för att snabbt kunna sätta dig in i arbetsuppgifterna. Du tar ansvar över ditt arbete. Har du ett intresse för bilar är det ett stort plus.

Låter det intressant och passande för dig? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Matilda Dahlin på mejl eller numret .

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess.

Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

Publicerad den

26-05-2022

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Ansök nu

Dela jobbannonsen