Inaktiv platsannons

Kundservicemedarbetare till VK i Umeå

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om företaget
VK Media är ett mediehus i Västerbotten, med en familj av varumärken, produkter och tjänster bl a Västerbottens-Kuriren, Folkbladet och VK Media Bredband. Allt vi gör, gör vi för att säkerställa att högkvalitativ journalistik ska finnas kvar i Västerbotten för alltid. Hos oss arbetar 185 medarbetare som är experter inom en mängd områden, alla för öppenhet, demokrati och det fria ordet. Oavsett vilken funktion du arbetar på inom VK Media, är du meningsfull för vår gemensamma framgång.

Våra bredbandskunder ökar i antal varför vi nu söker ytterligare en medarbetare till VK medias kundservice/teknisk support. Du kommer ingå i ett glatt gäng med ett genuint intresse för service, teknik och försäljning, samtidigt som du befinner dig i en utvecklande och lärande miljö.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar en inspirerande mix av kundservice där försäljning och teknisk support ingår. Du svarar på inkommande samtal, e-post samt deltar på events. Du ringer utringande säljsamtal till befintliga och passiva kunder. Du följer upp och utvärderar ditt arbete mot satta mål och tar initiativ till förbättringar och egen utveckling. Du erbjuds ett varierande jobb i en engagerande miljö där du och dina kollegor varje dag utvecklas tillsammans.

Din profil
För att lyckas i denna roll är det en fördel om du har erfarenhet av försäljning och kundservice sedan tidigare. Din arbetslivserfarenhet är inte det viktigaste, utan vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och din vilja att utvecklas. Du har lösningsfokus, räds inte teknik, är driven och gillar försäljning. Du har ett stort tålamod, är lyhörd och kan bemöta alla kunder med en positiv attityd och ett ödmjukt sätt. Du gillar att arbeta i team och kan dela med dig av kunskap till andra. Vidare är du ansvarstagande och har ett professionellt bemötande i alla kontakter.

Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultcheferna Isak Bergström via tfn: och Jennifer Åström Gustavsson via tfn: . Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt via

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Umeå | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola