Inaktiv platsannons

Kandidatansvarig Luleå

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Luleå växer och kompetensförsörjningen är och kommer att vara en av de största utmaningarna i regionen framöver. För att möta upp efterfrågan på personal och kunna erbjuda Luleås bästa kandidater till våra kunder behöver vi spetsa teamet med en person som kommer att vara en nyckelperson för vår fortsatta framgång. Vill du arbeta på ett växande företag med högt i tak tillsammans med ett gäng positiva och engagerade medarbetare? Då har vi världens roligaste jobb till dig!

Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad kandidatansvarig, som vill vara med på vår fortsatta resa. Läs mer på

Dina arbetsuppgifter
Som kandidatansvarig hos oss blir du en viktig kugge i vår framgång där ditt samarbete med konsultchefer och rekryteringskonsulter är A och O för träffsäker rekrytering och bemanning. Ditt huvudsakliga uppdrag är att på olika sätt söka kandidater, annonsera tjänster, intervjua potentiella kandidater och administrera våra uppdrag. Du kommer att representera Clockwork på arbetsmarknadsdagar, mässor och liknande samt arbeta aktivt mot skolor, yrkesutbildningar och universitet. För att trivas i rollen ska du tycka om att hitta lösningar med hjälp av din kreativitet, älska service och vara en fena på att koordinera och kommunicera. I rollen har du många kontaktytor både internt och externt.

Din profil
Vi tror det är en fördel om du tidigare arbetat administrativt, samt med service eller försäljning. Har du tidigare erfarenhet av att leda medarbetare ser vi detta som meriterande. I denna tillsättning är det viktigaste för oss att vi hittar en ny kollega som besitter rätt personliga egenskaper.

Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder och kandidater. Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som har lätt för att knyta kontakter och skapa och bibehålla varaktiga relationer. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets framgång; ”jaget för laget”.

Egenskaper som vi värdesätter högt är att du som person är engagerad och noggrann. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har en god administrativ förmåga. Då våra kunder oftast behöver vår hjälp ”helst igår”, är det viktigt att du är snabb och lever utifrån ”the power of now”. Arbetsuppgifterna kräver att du är flytande i svenska och har B-körkort. Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Daniel Kalén, eller Andrea Costow, . Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt via , dock senast 5 april 2022.

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Luleå | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola