Inaktiv platsannons

Farmaceut till Apotek Hjärtat Markmyntsgatan i Göteborg, sommarvikariatVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Zaeim Nassori berättar:

 

Välkommen till vårt fina Apotek Hjärtat i Högsbo. Apotek Hjärtat Markmyntsgatan ligger i Axel Dahlströmstorget i Högsbo-Göteborg med gångavstånd till spårvagn.

Vi, i de dagliga kundmötena gör vår yttersta att överträffa kundens förväntningar.  V är ett glatt gäng med stort engagemang, som ställer upp för varandra, är flexibla och tar ansvar.

För mig som chef, är det viktigt att apoteket genomsyras av en vilja att utvecklas att vi efterlever Apotek Hjärtats värderingar med kunden i centrum

Våra kunder är många och varierande. vi har relativt många receptrader, men även många egenvårdskunder. Här har du möjlighet att arbeta omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning

Tjänsten är på heltid fr.o.m. 2022-06-27 t.o.m 2022-09-30.  Urval och intervju sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen går ut

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Heltidsjobb (förstajobb)