Inaktiv platsannons

Restaurangbiträden - Stora Coop Borås

Om tjänsten

Har du en stark drivkraft och ett brinnande intresse för mat? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker dig som är serviceinriktad, prestigelös, med ett brinnande intresse för mat och som känner att du vill vara och göra en viktig insats för att vårt butikskök ska kunna vara en avdelning i toppklass.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter där du både betjänar kunder i delikatessdisken, tar betalt i kassan, portionerar upp mat, plockar disk samt diskar och städar. Du kan också ha enklare uppgifter i köket som att plocka fram och bereda mat, till exempel rensa och skölja. Ibland kan du själv laga till enklare rätter eller göra sallader och smörgåsar. Kort och gott söker vi en värdefull allt-i-allo!

Vi vill att du som söker är driven och har en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar det bästa kundbemötandet.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer.

Tidigare erfarenhet från arbete i kök och restaurang ser vi ser vi som mycket meriterande, men din inställning till jobbet och din personlighet är viktigast för oss.

Tjänsterna är två stycken sommarvikariat på deltid om minst 30 tim/veckan. Önskat tillträde from v24 och med anställning under ca 10 veckor. God chans till förlängning alt. extrajobb utöver sommarens arbetsveckor.

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Detaljhandel | Deltidsjobb