Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare

Sökes till Malmö

Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla verksamheten? Då ska du söka tjänsten som arbetsledare hos oss på Peab Drift och Underhåll i Staffanstorp. 
 

Om tjänsten
Som arbetsledare hos oss har du tillsammans med platschef ansvar för att leda, prioritera och genomföra våra driftskontrakt tillsammans med teamet. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat och ser till att rätta kompetenser finns för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
• Leda teamet genom en nära och bra dialog.
• Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut.
• Arbetsmiljö-, miljö- samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer.
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn.


Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Du kommer att utgå från vårt platskontor beläget i Staffanstorp. 


Kravprofil
Du har en relevant utbildning för arbetsledarrollen och erfarenhet från en ledande roll i branschen. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du hanterar det svenska språket både i tal och skrift. 


Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är trygg i hur du ska göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att bidra till företagets framgång samt till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning.


 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Magnus Skogar, magnus.skogar@peab.se. 


Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.


Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan.

Sista ansökningsdag 2022-04-24

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)