Inaktiv platsannons

Restaurangchef Hyttbäcken i Fagersta

Om tjänsten

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Restaurang Hyttbäcken drivs på uppdrag åt Seco Tools AB och Epiroc Drilling Tools AB och i den dagliga driften serverar vi runt 400 lunch på plats per dag och i våra 13 konferensrum konfererar våra gäster i en gemytlig miljö. Vi levererar även matlådor och catering i Fagersta med omnejd och arrangerar både stora och små event så som middagar, familjedagar, julfester och matlagningsaktiviteter. 
På Hyttbäcken har både medarbetare och verksamheten stor möjligheter att utvecklas och där har du som restaurangchef en viktig roll. 
Vi är just nu i ett expansivt skede och söker dig som är redo att tillsammans med Team Hyttbäcken forma framtidens restaurang och konferensanläggning i Fagersta. 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;

  • Övergripande ansvar för den totala driften
  • Resultat- och personalansvar samt utveckling av verksamheten
  • Resultatrapportering
  • Upprätthålla goda relationer med kunden samt att säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet

Kvalifikationer/Krav:

  • Du ska ha minst gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Mångårig och bred erfarenhet från restaurangnäringen 
  • Ledarerfarenhet 
  • God samarbetsförmåga
  • PC-vana och vana av att arbeta i administrativa system

Egenskaper:

  • Vilja och förmåga att utveckla både Dig själv och Dina medarbetare, samt att kunna dela med Dig av Din kompetens på ett effektivt sätt
  • Du måste trivas i ledande befattning och inneha ett stort intresse för att motivera andra
  • Som person är Du driftig och målmedveten
  • Du tar stort ansvar och uppskattar att arbeta självständigt tillsammans med Ditt team på plats
  • Stor erfarenhet av och förmåga att arbeta strukturerat gentemot kunder och medarbetare
  • Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider
Heltid, dagtid måndag till fredag, helger och kvällar förekommer.
Har du frågor kontakta:
Multisite manager Jessica Goldhahn 076 - 50 23 065
Platschef Maria Amnéus 076 - 50 23 017

Din ansökan vill vi ha senast den 11 april. Ansökningarna behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Tillträde enligt överenskommelse
Tjänsten kan endast ansökas via vår hemsida

Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=5007&rmlang=SE

Publicerad den

08-04-2025

Extra information

Status
Stängd
Ort
Fagersta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Fagersta | Restaurang | Deltidsjobb