Inaktiv platsannons

Farmaceut sökes till Apotek Hjärtat Bergslagssjukhuset FagerstaVälkommen till Apotek Hjärtat Bergslagssjukhuset i Fagersta

Välkommen till Apotek Hjärtat Bergslagssjukhuset i...   Välkommen till vårt fina Apotek Hjärtat i Fagersta!   Vi söker nu en farmaceutkollega till vårt fina apotek på Bergsslagssjukhuset i Fagersta. Här arbetar fem glada medarbetare...

Om tjänsten

Välkommen till Apotek Hjärtat Bergslagssjukhuset i Fagersta

 

Välkommen till vårt fina Apotek Hjärtat i Fagersta!

 

Vi söker nu en farmaceutkollega till vårt fina apotek på Bergsslagssjukhuset i Fagersta. Här arbetar fem glada medarbetare som varje dag möter såväl stamkunder som de kunder som precis besökt vårdcentralen och besöker oss för att hämta ut recept. Våra öppettider är måndag-fredag 9–17, vårt apotek är en del av Region 6 Västmanland & Södermanland med totalt 24 apotek och vi har ett tätt samarbete mellan oss kollegor runt omkring i regionen.

 

Därför ska du jobba hos oss, Tf Apotekschef Cecilia Matsanders berättar: 

För mig som chef är det viktigt att du är engagerad i ditt arbete och ger en service i världsklass till våra kunder. Du är flexibel och tycker om att arbeta i ett varierande tempo.  Du är lösningsfokuserad och ser dig själv som en lagspelare oavsett roll eftersom vi arbetar både i recepturen och med egenvården.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

 

Arbetsbeskrivning

Om Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med nästan 400 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 13 miljarder kronor och vi är en del av ICA gruppen.

 

Så här jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtat apotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

 

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtat kollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

 

 

Kontaktperson:

Cecilia Matsanders

Mobil: 070- 530 89 66

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Fagersta
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Fagersta | Heltidsjobb (förstajobb)