Inaktiv platsannons

Farmaceut till Apotek Hjärtat Ica Maxi NyköpingVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Därför ska du jobba hos mig, apotekschef Aleksandra ber... Välkommen till oss på Apotek Hjärtat Ica Maxi Nyköping! Vi är för närvarande 5 farmaceuter och 4 tekniker som är förväntansfulla efter en till farmaceutkollega. Hos oss välkomnas...

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos mig, apotekschef Aleksandra berättar

Välkommen till oss på Apotek Hjärtat Ica Maxi Nyköping! Vi är för närvarande 5 farmaceuter och 4 tekniker som är förväntansfulla efter en till farmaceutkollega. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med mycket skratt och bra gemenskap. Vi är måna om våra kunder och strävar alltid efter att utveckla det bästa kundmötet som leder kunden tillbaka till just oss!

För mig som chef är det viktigt att du är flexibel och tar egna initiativ. Du ser vikten av att koppla rådgivning kring recept och egenvård dels för att ge varje enskild kund den bästa hjälpen men även för att på så sätt nå våra mål. Att du kan arbeta både själv och i grupp är meriterande och det innebär även att ha ett öga för andra sysslor som behöver göras mellan kunder. 

Våra kunder är i alla åldrar och många är hos oss stamkunder. Kundmötena är varierande och vi har en del djurrecept. Vi har öppet alla dagar 08 - 22 vilket ger möjlighet till varierande arbetstider och hög OB-ersättning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nyköping | Heltidsjobb (förstajobb)