Inaktiv platsannons

3 ska bli 5 , Farmaceut till Mall of Scandinavia Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Solna

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Farzad Salehi berättar:

 

Välkommen till vårt fina, fräscha och stora Apotek Hjärtat i Mall Of Scandinavia, Solna. Du finner Westfield Mall of Scandinavia i Arenastaden, en helt ny stadsdel 7 minuter från Stockholm city. Mitt bland kontor och bostäder, granne med Friends Arena och ett stenkast från Apotek Hjärtats Supportkontor.

Vi som jobbar på apoteket är ett välfungerande och härligt gäng med åtta personer som trivs mycket bra ihop och ställer upp för varandra. Vi arbetar alltid för kundens bästa, och vi gör det med glädje och levererar proffsig rådgivning.  Vi har ett stort kundflöde vilket ger en stor variation i kundmöten och för att trivas med att arbeta hos oss skall du gilla fart och fläkt, vara en engagerad och kundfokuserad lagspelare och även uppskatta varierande arbetstider. Efter borttaget av de flesta restriktioner som har gällt under pandemin har många nya och gamla kunder hittat tillbaka till oss. Därför behöver vi utöka personalstyrkan med ytterligare två farmaceuter.

Vi hoppas att du som känner igen dig i detta, vill bli en del av vårt team!

Våra öppettider är:

Mån-fre 09-21

Lör-sön 10-21

För mig som chef, är det viktigt att medarbetarna kompletterar och respekterar varandra. Därför är det viktigt för mig att du är positiv, flexibel, ansvarstagande och tar egna initiativ. Du sätter alltid kunden i fokus och ser till att varje kund får ett så positivt och givande kundmöte som möjligt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

29-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Heltidsjobb (förstajobb)