Inaktiv platsannons

Farmaceut med öppet sinne i Mora

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Lydia berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Dalarna, vid Siljans strand. Naturen finns runt hörnet och i Mora finns allt du behöver.

Apotek Hjärtat ICA Maxi Mora har öppet 8-22 varje dag. Vi har ett nytt och fräscht apotek, anpassat för vår växande kundkrets och vår egen arbetsmiljö. Våra öppettider är generösa på två sätt; kunderna uppskattar tillgängligheten och vi har större flexibilitet i att skapa balans mellan arbete och fritid.

För oss som lag, är det jätteviktigt att du tar med dig positivt sinne, förståelse för olikheter, nära till skratt, nytänk och lösningar samt en en stark vilja att bygga upp vårt nya apotek till det bästa i Mora. Vi lovar att ge dig frihet att utvecklas och vi ser redan fram emot att välkomna dig!

Chans till exklusivt "stay-on"-erbjudande finns vid intresse.

Våra kunder är väldigt trevliga och tacksamma att vi finns. Vi möter alla typer av kunder och vi har en stor genomströmning av turister, både svenska och utländska, året om. Vasaloppsveckan måste du uppleva på plats!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mora | Heltidsjobb (förstajobb)