Inaktiv platsannons

Konsult inom serverinfrastruktur och virtualisering i Linköping, Norrköping

Om tjänsten

Trivs du med att vara i teknikens framkant och har du ambitionen att utvecklas både i din yrkesroll och som människa? Då kan du fortsätta läsa. Just nu söker vi dig som vill jobba och utvecklas i en konsultroll med fokus på server och virtualisering, initialt hos en av våra kunder i Linköping. Som konsult hos oss får du en unik möjlighet att få inblick i många olika verksamheter och du ges möjlighet till fortsättning på din utveckling och karriär både inom och efter detta uppdrag. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 

Din roll i laget

Vi har idag ett stort antal kundförfrågningar och vi behöver stärka upp vårt lag. Du kommer att tillhöra vår fantastiska, engagerade och roliga konsultgruppering med olika expertis -och kompetensområden inom vårt affärsområde Hybrid Platforms. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp, både inom och över gränserna till andra kompetens- och andra affärsområden. I rollen kommer du att hjälpa våra kunder med att förvalta befintliga miljöer och att utveckla och bygga nya miljöer som motsvarar kundernas strategier framåt. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas och för att du ska trivas hos oss och hos våra kunder. Just nu söker vi dig som tar initiativ och kan fatta snabba beslut, du driver processer framåt och du vill uppnå resultat. Du är lyhörd och kommunikativ med god samarbetsförmåga och du har förmågan att planera och organisera för att nå uppsatta mål. Det kan gå fort i vår värld och du är anpassningsbar när omständigheter förändras.

För att lyckas hos oss har du några års erfarenhet inom infrastruktur, server och virtualisering. Du behärskar svenska och engelska i ord och i skrift samt är svensk medborgare, då det är krav från kunden. Du har också B-körkort. Har du tidigare konsulterfarenhet så är det meriterande. Likaså är giltiga certifieringar från Microsoft och VMware en merit och ett bevis på att du är på rätt väg i din utveckling.

Just nu söker vi dig med kompetens och erfarenheter inom t.ex:
•    IT-infrastruktur och förvaltning 
•    Windows servermiljöer
•    VMware servervirtualisering
•    Kubernetes 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Magnus Möller, magnus.moller@atea.se alternativt telefonnummer 013 – 37 53 27. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping, Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)