Inaktiv platsannons

Redo för att utvecklas i en bred roll som it-konsult? i Jönköping

Om tjänsten

Har du ett brinnande intresse för it och vill utvecklas inom ett av Sverige främsta it-konsultbolag? Vi söker just nu dig snart tar examen eller som har jobbat några år redan och vill jobba brett inom it som konsult hos oss. Som konsult hos oss har du en unik möjlighet att få inblick i många olika verksamheter genom spännande uppdrag med varierad längd, omfattning och komplexitet. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som junior it-generalist kommer du att arbeta med förvaltning och utveckling av kundernas it-miljöer. Det innefattar metodisk felsökning och felavhjälpning av både datorer och kringutrustning så som Microsofts operativsystem, Office 365 och nätverk. Arbetet kan även innefatta utrullningar och support i första och andra linjen. Arbetet kommer att utföras både självständigt och i grupp. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för it och vill fortsätta utvecklas inom området. Som person är du ansvarsfull, du strukturerar ditt arbete självständig och driver processer vidare. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du har ett stort kundfokus och gör ditt yttersta för att hitta lösningar och skapa kundnöjdhet. 

För att lyckas i tjänsten som junior it-generalist bör du ha följande kompetens:
•    Driv och en vilja att fortsätta utvecklas inom it
•    Examen från en eftergymnasial utbildning med it-inriktning
•    Kunskap i Windows, Office365, VMware, Citrix, Cisco, Fortinet och HPE Aruba är meriterande
•    Flytande svenska i tal och skrift samt behärska engelska
•    B-körkort och tillgång till egen bil

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Isaksson, konsultchef Kalmar, via sandra.isaksson@atea.se eller 036 - 34 26 13.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)