Inaktiv platsannons

Transportkoordinator i Mellansel

F... Vill du bli en del av ett världsledande företag där du får spela en viktig roll för att leveranser av våra produkter når ut till kunder runt om i världen på ett effektivt sätt? Är du en person som drivs av att ha många...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Vill du bli en del av ett världsledande företag där du får spela en viktig roll för att leveranser av våra produkter når ut till kunder runt om i världen på ett effektivt sätt?

Är du en person som drivs av att ha många kontaktytor samtidigt som du förstår vikten av bra och nära samarbete med andra? Då kanske just du är vår nästa transportkoordinator till vår logistikavdelning.

Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under produktvarumärket Hägglunds till kunder runt om i världen. Produkterna är kända för att vara tillförlitliga, starka och för att hålla enastående kvalitet. Bosch Rexroth i Mellansel har cirka 400 anställda och ingår i Bosch-gruppen.

Jobbeskrivning

Vi söker dig som på ett strukturerat och kundfokuserat sätt vill ansvara för samordning, koordinering och leverans av samtliga produkter som tillverkas och monteras i Mellansel. Tillsammans med dina kollegor på avdelningen har du dagliga kontakter med externa transportörer, kunder och berörda på interna avdelningar för samordning av transporter utifrån leveransvillkor.

En stor del av arbetet innebär även att fakturera samt utfärda nödvändiga frakt- och tullhandlingar. I arbetet ingår det även att granska och kontera fraktfakturor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Kravspecifikation

Arbetet innebär många interna och externa kontaktytor vilket betyder att du som är en utåtriktad person och har god kommunikationsförmåga kommer trivas i rollen. Du behöver förstå vikten av bra och nära samarbete med andra eftersom en stor del av arbetstiden innebär just det. Som person är du strukturerad, noggrann och kundfokuserad – det är jätteviktigt för oss att våra kunder blir nöjda och det kommer du vara en stor bidragande faktor till!

I rollen kommer du att arbeta i grupp samt även själv ansvara för transporter till vissa länder, det innebär att du som söker behöver drivas av att både samarbeta med andra och av att arbeta självständigt och vara drivande inom egna ansvarsområden.

Du behöver ha god datorvana samt vara van och intresserad av att arbeta i affärssystem. Erfarenhet från affärssystemet SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från transportbranchen där du kanske har varit ansvarig för exportleveranser som är stor del av vår verksamhet. Goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska är förutsättning för jobbet, eftersom vi är ett globalt företag är även kunskap i andra språk meriterande.

Ytterligare information

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Robert Nilsson, chef för Customer flow and Shipping, på telefon 0660-87060.

Välkommen med din ansökan senast 20 april.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden så tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. Ansök därmed gärna så snart som möjligt!

 

Våra fackliga kontaktpersoner för tjänstemän är Fredrik Wallin (Unionen), Dan Berglund (Ledarna) och Hanna Hagström (Sveriges Ingenjörer). Samtliga kan nås via vår växel på 0660-870 00.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)