Inaktiv platsannons

Produktionsberedare i Mellansel

F... Bosch Rexroth AB i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och service under produktvarumärket Hägglunds. Företaget har en global försäljnings- och servicebas. Kunderna finns...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth AB i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och service under produktvarumärket Hägglunds. Företaget har en global försäljnings- och servicebas. Kunderna finns inom bland annat återvinnings-, gruv-, socker-, plast- och oljeindustrin. Den gemensamma nämnaren är företag som efterfrågar det bästa av det bästa. Bosch Rexroth i Mellansel sysselsätter cirka 400 personer och ingår i Boschkoncernen. I Mellansel finns ett av Europas största hydrauliska laboratorier med unika möjligheter för testning, provning och validering. Allt detta i kombination med att arbeta i ett fantastiskt team av engagerade kollegor.

Jobbeskrivning

Vi söker nu en Produktionsberedare till vår produktion. Vi erbjuder en kvalificerad tjänst med produktansvar för hydraulmotorer och aggregat samt för färdig produkt. Anställningen är en tillsvidareanställning.

Som produktionsberedare blir du en viktig del i att ge förutsättningar för världsledande tillverkning av hydraulsystem. Du arbetar med att skapa förutsättningar för produktionsflöden utifrån underlag och ser till att materialet som behövs för att tillverka och montera finns med vid rätt tillfälle i produktionen. Arbetet innebär bland annat att:

·         Bereda upp artiklar inför tillverkning

·         Granska ritningar inför tillverkning

·         Utreda kvalitetsavvikelser i produktionen

·         Stötta produktionen i div. områden

En viktig del i ditt arbete blir även att arbeta med processförbättringar inom produktionen och hantering av våra stöd-system inom IT.

Kravspecifikation

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande på minst gymnasienivå samt några års erfarenhet från produktion, konstruktion, underhåll eller liknande arbete inom tillverkningsindustri. Du har god datorvana och kan hantera affärssystem. Erfarenhet från SAP är meriterande, likaså om du har erfarenhet av MPS-system. Du behöver kunna ritningsläsning och du har även ett stort intresse för teknik.

Som person är du en bra kommunikatör och har förmåga att snabbt sätta dig in i olika problemställningar. Du är drivande men samtidigt ödmjuk och har förmåga att få med dig andra människor. Du är ansvarstagande, kan fatta egna beslut och utför dina arbetsuppgifter på ett systematiskt sätt. Tjänsten fordrar att du talar svenska flytande och har grundläggande kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Monica Nygren, Produktionschef, på telefon 0660-87172.

Vill du söka tjänsten? Välkommen med din ansökan senast 20 april. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden så tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. Ansök därmed gärna så snart som möjligt!

Våra fackliga kontaktpersoner för tjänstemän är Fredrik Wallin (Unionen), Dan Berglund (Ledarna) och Hanna Hagström (Sveriges Ingenjörer). Samtliga kan nås via vår växel på 0660-870 00.

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)