Inaktiv platsannons

Montörer Kvällsskift i Tranås

F... Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av värmepumpar för hela den europeiska marknaden. Vårt huvudsakliga fokus ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av värmepumpar för hela den europeiska marknaden. Vårt huvudsakliga fokus ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt fokus på förnybar energi.  Vi är cirka 640 anställda i Tranås och säljer för drygt 2 miljarder per år. Våra mest kända varumärken är Bosch och IVT. I koncernen är vi cirka 400 000 medarbetare som arbetar med hållbar förenkling av vardagen där stort fokus ligger på miljö, innovation och utveckling.

I Tranås finns en stor produktionsenhet och även ett kompetens- och utvecklingscenter. Våra olika värmepumpar hämtar energi från olika källor - berget, vattnet eller luften. Vi arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö med målet att skapa en förenklad vardag för våra kunder. Kort sagt, vi skapar teknologi som är ”Invented for life”.

Jobbeskrivning

Vi växer och söker fler engagerade montörer till vår produktionsenhet i Tranås.

Som montör hos oss arbetar du på flera olika stationer och monterar olika modeller av värmepumpar. Arbetsuppgifterna består av linbaserat monteringsarbete med stort fokus på kvalitet och effektivitet.

Kvällsskift: Mån-tors; 14.00-00-00.

Kravspecifikation

Vi söker dig som är flexibel och som gillar att arbeta i team. Du har inga problem med att arbeta linbaserat och är därmed stresstålig och effektiv i ditt arbete. Du är även förändringsbenägen och är öppen för att testa nya uppgifter eller arbetssätt. 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter inom produktion eller logistik.

Ytterligare information

Din framtida arbetsplats erbjuder dig:

  • Trivsel och personlig utveckling
  • Ett attraktivt jobb
  • Olika sport- och hälsomöjligheter
  • Tjänstepension
  • Friskvård och massage

Visstidsanställning.

Sista ansökningsdag: 2022-04-04.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Bosch Thermoteknik tillämpar slumpmässiga alkohol- och drogtester.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Tranås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Tranås | Heltidsjobb (förstajobb)