Inaktiv platsannons

Ansvarig chark & kött Coop Ludvika Gård

Om tjänsten

Vi söker dig som är en effektiv och ansvarsfull person som vill ansvara för våra chark- och köttprodukter. Du har ett stort intresse för mat, service och försäljning och vill vara med att vidareutveckla vår butik.

I din roll ansvarar du för att koordinera den dagliga driften, ser till att avdelningen har tydliga rutiner och riktlinjer, följer upp försäljning mot budget och arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn. Tillsammans med dina kollegor skapar ni merförsäljning och inspirerar kunden till köpglädje genom en välplanerad avdelning med högt säljtryck.

Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Det är ett krav att du har yrkeserfarenhet inom dagligvaruhandeln och besitter kunskaper för att kunna driva en framgångsrik chark och köttavdelning. Rollen innebär även att du blir kvalitetsansvarig, och det är meriterande om du har kunskap inom branschens kvalitetsarbete och egenkontroll avseende livsmedelssäkerhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka som föregås av en provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ludvika
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ludvika | Detaljhandel | Deltidsjobb