Inaktiv platsannons

Säljchef Kundflöde - Coop Avenyn i Göteborg

Om tjänsten

Drivs du av affärsmannaskap och tycker om att leda och utveckla andra? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som har stort kunnande inom färskvaror och stort intresse för mat. Som Säljchef Kundflöde ansvarar du för butikens samtliga områden inom det personliga kundmötet där du driver frågor och aktiviteter utifrån att maximera NKI. Du har fullt personalansvar och når dina mål genom dina medarbetares prestationer. Du leder, coachar, engagerar och följer upp dina medarbetare utifrån gemensamma arbetssätt. Du säkerställer goda kundmöten så väl i servicepunkter som i butik samt planerar och genomför marknadsaktiviteter för att stärka kunderbjudandet på den lokala
marknaden. Du är en förebild och agerar i enlighet med Coops policys och Coops kundlöfte ”prisvärd”, ”hållbar”, ”matglädje”.

I din roll ingår även arbetsledning under butikens olika öppettider. Arbetet är fysiskt krävande. Du ingår i butikens ledningsgrupp och har därmed ett helhetsansvar för butikens resultat. I ledningsgruppen driver du främst
utveckling och aktiviteter inom kundflödet. Du rapporterar till Butikschefen.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap, vara entusiasmerande samt använda din sociala lyhördhet.

Vi ser att du har erfarenhet och utbildning från detaljhandeln så du vet vad som krävs för att skapa en effektiv och lönsam verksamhet.

Coop erbjuder dig ett spännande och stimulerande chefsjobb i en verksamhet med alla möjligheter för dig som vill utvecklas.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb