Inaktiv platsannons

Bagare/konditor – Stora Coop Brunna Park i Kungsängen

Om tjänsten

Vi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet?

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Nu söker vi två Bagare/Konditorer till vår butik Stora Coop Brunna. Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som bagare/konditor har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Varje kund ska känna sig unik, med din servicekänsla och kreativitet ger du kunderna något utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter:

Som bagare/konditor hos oss består dina arbetsuppgifter av att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i manuella diskar. Du ansvarar till stor del för att driva bageriets sortiment framåt och framgångsrikt. Samtidigt har du en viktig roll i att leverera ett kundbemötande i världsklass. Även arbete i butiken kan förekomma.

I ditt arbete ingår vidare att:

  • Vara med och skapa en säljande och inspirerande miljö inom bageriet
  • Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsterna är en tillsvidareanställning på 38 timmar i veckan. Provanställning tillämpas. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera mellan vardag och helg.

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsängen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungsängen | Detaljhandel | Deltidsjobb