Inaktiv platsannons

Social Media & Digital Coordinator JYSK Huvudkontor, Arlöv – Vikariat

Om tjänsten

Är du nyexaminerad webbkommunikatör eller har du ett stort intresse för digital kommunikation? Då ska du söka tjänsten som Social media & Digital Coordinator och vara en del av genomförandet av JYSKs strategi där digitala medier spelar en betydande roll.

Om tjänsten

JYSK söker en Social Media and Digital Coordinator med ansvar för Sverige under ett vikariat på grund av föräldraledighet. Det är en bred roll inom digital marknadsföring med stort fokus på JYSK Sveriges sociala medier och som webbredaktör för den svenska webbshopen. Du är en viktig del i att synliggöra JYSKs varumärke inom de digitala medierna i samarbete med E - Business teamet i JYSK Nordic.

JYSK är ett internationellt retailföretag i ständig utveckling där E-business är den snabbast växande avdelningen i ”Nordic”-organisationen. I rollen som Social Media and Digital Coordinator agerar du även som bollplank till kollegor i den svenska organisationen.

Du är engagerad och...
kan förvänta dig:

En arbetsdag som kommer att bestå av att underhålla, driva och koordinera kampanjer i JYSK Sverige på sociala medier och i övriga digitala medier. Du kombinerar naturligt din kreativitet med JYSKs varumärkeskoncept i ditt dagliga arbete för att få ut JYSKs budskap till nuvarande och potentiella målgrupper. Du tar egna initiativ till att arbeta självständigt mot deadlines. Huvudsakliga ansvarsområden:

 • Sammankoppla JYSK Sveriges marknadsaktiviteter med sociala och digitala medier. Du hanterar och planlägger en ”content calendar” för blogg, sociala medier och nyhetsbrev etc.
 • Du jobbar dagligen med hemsidans CMS-verktyg när du uppdaterar kampanjsidor m.m
 • Du jobbar kontinuerligt med SEO-optimering samt översättningar av texter för kampanjer från engelska till svenska.
 • Du redigerar grafiskt material för våra digitala medier. Det är en fördel om du behärskar Adobe Photoshop.
 • Ansvarar för beställning av online material för JYSKs digitala kampanjer.
 • Du sätter upp kampanjer via sociala medier och ansvara för fördelning av budget utifrån JYSKs lokala riktlinjer.
 • Du följer upp resultat och gör rapporter från JYSKs digitala insatser varje månad.
 • Du kommer koordinera ut arbetsuppgifter till studentmedarbetare och få avlastning för utvalda arbetsuppgifter.

Du ges möjligheter och…

 • Du ska ha ett intresse för sociala och digitala medier med en god förmåga att omformulera text för att anpassas till digitala medier.
 • Du ska kunna tänka kommersiellt och samtidigt ha förmågan att engagera användarna på nya och innovativa sätt.
 • Du är serviceminded och kommunicerar flytande i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
 • Du har stort kundfokus och förmågan att med fingertoppskänsla bemöta våra kunder på sociala medier på ett professionellt och ödmjukt sätt.
 • Du är resultatinriktad, utåtriktad och trivs i ett högt arbetstempo med många olika deadlines.
 • Du har en flexibel inställning till nya situationer och fokuserar på lösningar samtidigt som du har en god uppföljningsförmåga.

Nyfiken?

Är du rätt person för att hantera JYSKs digitala medier? Skicka då din ansökan så snart som möjligt då vi håller 1:a intervjuer löpande med intressanta kandidater.
Tillträde beräknas i juni eller enligt överenskommelse.

Avtalstyp

Vikariat på grund av föräldraledighet med möjlighet till fast anställning, då JYSKs satsar på digital marknadsföring och har en stadig tillväxt.

Sysselsättningsgrad

Heltid

 

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 3100 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities. 

Klicka på - jag är intresserad - för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Följ våra medarbetare på Instagram  

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arlöv
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej