Inaktiv platsannons

Bagerioperatör, sommarextra i Huddinge

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 17 april 2022
  • Huddinge
Arbetsuppgifter

Till vårt bageri i Huddinge söker vi nu fler medarbetare - är du en av dem?

Behovet vi har är främst av personer som är flexibla och kan hoppa in och jobba extra i vårt bageri i sommar under juni, juli och augusti. Arbetstiderna kan variera och gäller främst måndag till fredag. Vår verksamhet är igång mellan kl. 05.00 på morgonen och kl. 01:00 på natten och du kommer att schemaläggas inom dessa tidsramar. Vi ser goda chanser till att kunna erbjuda tillsvidareanställningar framöver!

Det här kommer du att göra

I Huddingebageriet tillverkar vi frysta halvbakade baguetter och arbetet innebär att vara en del i processen att omvandla ingredienser till färdigt bröd! Som bagerioperatör har du en jätteviktig roll för att de produkter vi levererar till kund ska vara av bästa kvalitet. Jobbet innebär både manuellt arbete i form av att exvis blanda deg, men också av att övervaka och ställa in maskiner för att få det bästa slutresultatet. Det ingår också att genomföra regelbundna kontroller, något som vi verkligen lägger stor vikt vid.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

Utbildning inom eller tidigare erfarenhet av tillverkningsindustri, där livsmedelsindustri är meriterande. Som person är du noggrann och har en förmåga att arbeta självständigt. Jobbet kan stundtals vara fysiskt krävande, så vi tror att du som söker är intresserad av att jobba mycket med kroppen. Vi tror också att du har lätt för att lära och gillar problemlösning. Då arbetet till stor del är automatiserat krävs det att du har ett tekniskt kunnande och trivs med att arbeta i en teknisk miljö. Noggrannhet värdesätter vi högt, likaså om du är duktig på att planera ditt eget arbete samt att du visar engagemang för dina uppgifter.

För att kunna ta till dig våra instruktioner och säkerhetsföreskrifter behöver du behärska svenska både i tal och skrift.

Lön

Lön och skifttidsersättning utbetalas enligt centralt avtal med LIVS.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Välkommen med din ansökan senast den 17 april 2022. Urval kan komma att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Slavica Ristic (Produktionsledare) 010-556 45 12.

P.S Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huddinge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Huddinge | Lantbruk | Deltidsjobb