Inaktiv platsannons

Jobba på Lisebergs restauranger tillsvidare- och säsongsanställningar i Göteborg

Om tjänsten

Jobba på Lisebergs restauranger tillsvidare- och säsongsanställningar
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Vill du jobba på Lisebergs restauranger?
På vårt verksamhetsområde Restaurang får du arbeta med service när den är som bäst i en av Europas ledande Nöjesparker. På Liseberg arbetar du med likasinnade och får vänner för livet. Vi arbetar mot att hålla en hög nivå av service samtidigt som vi vill spegla alla våra gäster. Hos oss är alla välkomna. Vi jobbar ständigt med att nå olika typer av hållbarhetsmål både som arbetsplats och turistattraktion.

Att vara Lisebergare
I rollen som Lisebergare är du med och gör skillnad både för våra restauranggäster och dina kollegor. Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans bidrar till gästernas helhetsupplevelse. Restaurangbesöket är för våra gäster ett av de längre stoppen de gör under sin vistelse hos oss och som Lisebergare är du med och skapar en minnesvärd restaurangupplevelse.

Vem är du?
Vi tror att du levererar service av hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du slutför det du åtagit dig och har teamkänsla som en naturlig drivkraft. Att vara en god kollega är för dig självklart och du är inte rädd för att ta initiativ i mötet med våra gäster. Du vill vara med och skapa Liseberg.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Övrig info
Tjänsterna är tillsvidareanställningar och tillsätts löpande. Arbetstider varierar efter parkens öppettider men arbete på dagtid, kvällar och helger är gemensamt för alla våra tjänster oavsett var på Liseberg du arbetar. På vår hemsida kan du läsa mer om oss som arbetsplats.

Vänta inte med att skicka in din ansökan! Skicka gärna in den redan i dag- eller senast den 30 april!  

Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Referensnummer 2022/81
Facklig företrädare
  • Kenny Bast, HRF, 0739-999008
  • Fredrik Nylund, Kommunal, 031-7667705
  • Roberth Ek, Unionen, 0705-156460
Sista ansökningsdag 2022-04-30

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej