Inaktiv platsannons

Partnership & Promotion Marketing Manager- MTRX, vikariat 1 år i Stockholm

... Är du en kreativ och kommunikativ marknadsförare som vill vara med när vi på MTRX fortsätter vår resa? Då tycker vi att du ska söka vikariatet (ca1 år) som Partnership &...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Är du en kreativ och kommunikativ marknadsförare som vill vara med när vi på MTRX fortsätter vår resa? Då tycker vi att du ska söka vikariatet (ca1 år) som Partnership & Promotion Marketing Manager hos oss.

MTRX kör snabbtåg mellan Stockholm och Göteborg. Med våra moderna tåg erbjuder vi smidiga resor för medvetna resenärer som söker ett tryggt, smart och personligt resande i arbetet eller privat.

Om rollen
Under ett år söker vi dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet inom marknadsföring, partnerskap och kundrelationer. I rollen ansvarar du för våra samarbeten, mediainköp, event och koordinerar samt producerar kommunikation till våra kanaler och köpta medier och du har i rollen budgetansvar för dessa delar. Du är en nyckelperson i vårt team med många kontaktytor såväl internt som externt. Du har ett stort ansvar i att vara drivande inom alla dessa områden och kommer ingå i vårt kommersiella team och rapportera till vår kommersiella chef (CCO).

Kvalifikationer

Vem vi söker
En erfaren, nyfiken och kundcentrerad person som gillar att vara i ett bolag som ständigt vill utmana och som gillar att tillsammans med kollegor förbättra kundupplevelsen. Du är en erfaren marknadsförare med känsla för såväl helheten i varumärket till detaljerna i verksamheten.

Du behöver ha god kunskap och erfarenhet inom följande:
Sociala medier (Instagram, Facebook och LinkedIn)
Adobe-paketet (InDesign, Photoshop och Premiere Pro)
Office-paketet
Grafisk produktion, dels i mindre format (ex skyltar), dels mer avancerad grafisk produktion (OOH, printannonsering, trycksaker etc)

Erfarenhet som är viktig att ha i denna roll är:
Högskoleutbildning eller motsvarande inom kommunikation
Minst 3 års arbetslivserfarenhet, gärna från i en marknadsfunktion
Projektledning såväl med interna som externa parter
God kommunikativ förmåga i svenska och engelska i tal och skrift
E-handelserfarenhet i motsvarande roll

Vad vi erbjuder
Ett spännande uppdrag i en framtidsbransch med fantastiska kollegor. Vi sitter i centrala lokaler på Klarabergsviadukten i Stockholm. Hos oss ingår du i en miljö med hög och positiv förändringstakt där du är med och bidrar till MTRX fortsatta resa. Vi erbjuder dig variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att, genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget. Du ingår i ett team med kompetenta och trevliga kollegor. Som anställd hos MTRX får du ta del av våra förmåner, exempelvis:
Friskvårdsbidrag
Rabatt på resor hos MTRX

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du vill söka
Skicka in din ansökan via länken genom att registrera CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 18 april 2022 (vi tar inte emot ansökningar via mejl). Nästa steg i processen är att genomföra urvalstester, därefter intervju och referenstagning.

Om MTR

MTRX är ett familjärt bolag som för femte året i rad blivit utsedda till Sveriges bästa tågbolag. En av anledningarna är att vi de senaste fyra åren varit punktligast på sträckan mellan Stockholm och Göteborg. Vi har också väldigt nöjda kunder tack vare våra fantastiska kollegor. Det och mycket mer är vi otroligt stolta över.

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-06-06

Tidsbegränsad till: 2023-06-30

Ansökan

Ansök senast: 2022-04-18
Referensnummer: C81551

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • Madelene Josephson

    Mail:

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)