Inaktiv platsannons

MTRX söker dig som vill arbeta extra (timanställd) på vår Service & Operations Center (SOC) i Stockholm

... Nu behöver vi stärka upp vår organisation med ytterligare en medarbetare som vill arbeta hos oss som timanställd, främst under sommaren men även fortsatt vid behov. Anst...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Nu behöver vi stärka upp vår organisation med ytterligare en medarbetare som vill arbeta hos oss som timanställd, främst under sommaren men även fortsatt vid behov. Anställningen inleds med en utbildning på 3-4 veckor som kommer att vara på heltid under maj/juni beroende på din tillgänglighet.

Är du nyfiken på driftledning eller jobbar du redan idag inom driftledning? Triggas du av tanken att vara med när vi bygger det mest omtyckta resebolaget genom en överlägsen serviceupplevelse? Då tycker vi att du ska kliva ombord hos oss på MTRX!
Service & Operations Center (SOC) har en central roll för både trafiken, den operativa personalledningen och servicen till våra kunder.

Din roll hos oss
I rollen som SOC har du stort och brett ansvar och interagerar med många parter, i synnerhet vid trafikstörningar. Uppdraget kräver att du är både effektiv och noggrann i ditt arbete och att du har en ödmjuk inställning till alla som tjänsten samverkar med.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Trafikledning inklusive störningshantering, beslut om kundlösningar, beställning av ersättningstrafik samt intern och extern koordination
Fordonsplanering, fordonsstyrning och hantering av felanmälningar
Operativ personalledning inom närmaste dygnen
Olycks- och avvikelsehantering

Arbetstiden är på rullande schema; dag, kväll, natt och helg. Din placeringsort är Stockholm (Klarabergsviadukten 49).

Kvalifikationer

Du som söker till oss
För att trivas i rollen hos oss är professionell, självgående och flexibel med god simultankapacitet och stresstålighet. Du är en handlingskraftig person som omgående skaffar dig en överblick över komplexa situationer och kan fatta både snabba, genomtänkta och ibland obekväma beslut. Du har ett stort säkerhetstänk och ett visst tekniskt kunnande samt är van vid att arbeta med systemstöd.
Att prova nya arbetssätt, vara en utmanare och hitta lösningar lockar dig. Du är affärsmässig och ser tydligt hur dina beslut påverkar ekonomin och produktiviteten. Då befattningen har stort fokus på service till medarbetare och kunder är det av yttersta vikt att du är prestigelös, serviceinriktad och beredd att hugga i där det behövs.

Vidare har du:
Gymnasieutbildning
Minst 2-3 års erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter med operativt ledarskap och kundservice i fokus, företrädesvis från järnvägs- eller övrig transportbransch.
God kommunikativ förmåga i Svenska och Engelska i tal och skrift
Vana att arbeta i Office (Excel, Word och Outlook)
Eftergymnasial utbildning är meriterande.

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTRX?
Hos oss är alla välkomna! Vart du kommer ifrån spelar mindre roll, det viktiga är vart du är på väg. Stämmer du in på det som nämnts ovan så tycker vi att du ska söka. Vi är flexibla med startdatum, dock senast under juni.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Eventuella frågor besvaras av Chef Linda Johansson på Linda.Johansson@mtr.se. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger.

Om MTR

MTRX är ett familjärt bolag som för femte året i rad blivit utsedda till Sveriges bästa tågbolag. En av anledningarna är att vi de senaste fyra åren varit punktligast på sträckan mellan Stockholm och Göteborg. Vi har också väldigt nöjda kunder tack vare våra fantastiska kollegor. Det och mycket mer är vi otroligt stolta över.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad

Ansökan

Ansök senast: 2022-04-18
Referensnummer: C81714

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • Linda Johansson

    Mail:
  • MTRX

    Mail:

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)