Inaktiv platsannons

Projektledare Råvaruförsörjning i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Projektledare Råvaruförsörjning

Sökes till Göteborg

Om tjänsten:

Region Väst söker nu en driven projektledare till våra verksamhet i Göteborg. Som Projektledare ansvarar du för dialogen med kunder och våra produktionsanläggningar gällande återvinning av överskottsmassor från bygg- och anläggningsprojekt i Storgöteborg. Du kommer självständigt driva hela projektet, allt ifrån inledande förfrågan via offert till avslutat projekt. I rollen kommer du ha ett nära samarbete med både personal vid produktions-/mottagningsanläggningar och våra säljare av ballastmaterial. Vi hjälper våra kunder genom att vara en given partner i deras projekt, där fokus ligger på kundnytta, enkelhet och efterlevnad av villkoren i våra tillstånd. Som projektledare ska du ha fokus på möjligheten att utöka våra cirkulära material, men en viktig del av tjänsten är även att genom avtal säkra upp avsättningsmöjligheter för de material som inte går att återvinna. Du har en nyckelroll i utvecklingen av vår verksamhet och vårt erbjudande avseende återvinning, logistik och service. I rollen som projektledare rapporterar du till distriktets arbetschef, Råvaruförsörjning.

Dina arbetsuppgifter:

  • Att identifiera nya affärsmöjligheter och marknadsföra Swerocks produkter och tjänster

  • Att utveckla lönsamheten genom effektivisering och optimering av materialflöden

  • Säkerställa att verksamheten alltid bedrivs enligt gällande lagar och regelverk

  • Upphandling av avsättningsmöjligheter hos externa deponier

  • Löpande uppföljning av projekt

Vem är du?
Vi letar efter dig som har erfarenhet från en liknande roll, gärna i en ledande funktion. Du har goda kunskaper i grundläggande miljörätt och förståelse för miljöfarlig verksamhet. Eftergymnasial utbildning med någon typ av miljöinriktning är meriterande. För tjänsten behöver du ha B-körkort, goda datorkunskaper samt god kunskap i svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som är en prestigelös lagspelare med ett tydligt driv att utveckla din verksamhet. Du är diplomatisk, lyhörd och resultatinriktad med ett tydligt fokus på målstyrning och uppföljning. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare har du förmåga att driva och följa upp kundutveckling på ett tydligt och affärsmässigt sätt, du har god grundläggande förståelse för ekonomi och en mycket god känsla för kundrelationer och försäljning.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Osvaldsson, Arbetschef, på 070-8487681 eller Andreas Ryrbo, Bitr Arbetschef, på nummer 073-2744454.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-22

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)