Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare

Sökes till Göteborg

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar till att uppnå bästa resultat för våra kunder. Vi behöver nu förstärka vårt team inom Råvaruförsörjning och söker därför efter en arbetsledare till vår mobila krossverksamhet samt täkt i Alingsås med utgångspunkt i Göteborg.

Om tjänsten

Som arbetsledare ansvarar du för att leda, planera och följa upp det dagliga arbetet inom din verksamhet. Du ingår i ett team tillsammans med produktionspersonal och en platschef som tillsammans med dig får verksamheten att fungera optimalt och skapar nöjda kunder som återkommer. Främsta uppgifterna är att vara ute i produktion för att driva täkterna framåt och säkerställa kvalitén på det material som produceras. I tjänsten ingår även att ha en del administrativa uppgifter som produktionsuppföljning, underhållsplanering, fakturahantering och händelserapportering. Tjänsten är placerad i Arendal, Göteborg men arbete kan förekomma även i andra delar av distrikt Storgöteborg, vilket kan innebära dagliga resor.

Vem är du?

Vi söker dig som är en god lagspelare med god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Du har en fullgjord gymnasieutbildning och har B körkort. Du bör ha god datorvana och ha lätt för att ta till dig nya IT-system, du har även goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. För att vara lyckosam som arbetsledare hos oss behöver du vara en person som har eget initiativtagande, arbetar strukturerat, är noggrann och har lätt för att kommunicera med andra människor. Att arbetet ska utföras med hög service och kvalitet ser vi som en självklarhet. Då vår verksamhet innefattar tunga fordon, sprängning av berg mm så är säkerhetsmedvetenhet viktigt för oss. Du behöver vara en person som följer fastställda ramar och har lätt att följa regler gällande säkerhet, arbetsmiljö och ekonomi. Vi ser det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att köra lastmaskin och har tidigare branschvana från kross- och täktverksamhet.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Ljungholm, Platschef Arendal på nummer 073-3847956.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-04-17

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)