Inaktiv platsannons

Beläggningsarbetare i Sundsvall

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Beläggningsarbetare

Sökes till Sundsvall, Örnsköldsvik, Östersund

Till Västernorrland/Jämtland

Peab Asfalt AB är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi har starkt innovationsfokus för mer klimatsmart asfalt och tog täten i branschen för att minska koldioxidutsläppet vid lanseringen av ECO-Asfalt.

Vi söker dig som vill arbeta som beläggningsarbetare hos oss på Peab Asfalt med start i maj 2022.

Om tjänsten

I rollen som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor med nybyggnads- och underhållsbeläggningar. Du arbetar nära beställare och kunder med varierande uppdrag inom ditt arbetsområde. Som beläggningsarbetare är ingen dag den andra lik då både arbetsställe och arbetstider varierar, vilket kräver viss flexibilitet.

Dina arbetsuppgifter är alla förekommande i ett asfaltslag såsom framförande av beläggningsmaskiner, arbete vid beläggningsmaskiner och/eller handläggning av asfalt.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig som har en grundutbildning motsvarande gymnasial nivå, gärna inom bygg och anläggning. Som person är du praktiskt lagd och tycker om att samarbeta med andra. Du är ansvarsfull, drivs av att göra ett bra jobb och är noga med arbetstider och säkerhet. Vidare tycker du det är viktigt att arbetsinsatsen ses som en laginsats där du är mån om att lämna över ett snyggt utförligt arbete tillsammans med dina kollegor.

Vi vill att du har erfarenhet av arbete inom beläggning- eller anläggningsbranschen.

Rollen kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket samt har B-körkort. Har du även C-körkort är detta meriterande.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval – så välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Michael Enqvist, tfn 070-203 55 91

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-04-30

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)