Inaktiv platsannons

Serviceman i Västerås

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Serviceman

Sökes till Västerås

Vi behöver förstärka vår bodverksamhet med en serviceman och söker nu dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus! Uppdraget är med start omgående och urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Om rollen

Som serviceman för vår bodverksamhet har du en viktig roll när det gäller underhåll och etablering av våra bodar. Våra kunder har olika behov för sina bodetableringar och din uppgift är bland annat att anpassa våra bodar efter kundernas behov och önskemål samt genomföra kontroll av funktioner för att säkerställa att allting fungerar som det ska. Arbetet omfattar mycket tid ute hos kund för etablering/avetablering samt service/underhåll varpå det är ett krav att du har körkort. Du ingår i ett team där ni tillsammans jobbar aktivt för att ge bästa möjliga service till våra kunder. Resor i regionen förekommer.

Om dig

Vi tror att du har någon form av hantverksbakgrund där montage och service varit en stor del. Vidare trivs du i en serviceroll med varierade arbetsuppgifter och drivs av att ge god service till våra kunder. Du är duktig på att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Vidare är du en strukturerad person och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Service är en självklarhet för dig och det faller sig naturligt att leverera den bästa lösningen för kunden. För att lyckas i rollen ser vi att du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse.

Eftersom teamet till största del består av män ser vi gärna kvinnliga sökanden då vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-04-11

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)