Inaktiv platsannons

Arbetsledare Do Norra Värmland i Sunne

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare Do Norra Värmland

Sökes till Sunne

Vi behöver nu stärka upp med en driven och erfaren Arbetsledare till vårt driftområde Norra Värmland.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Vill du dela med dig av din kompetens och erfarenhet och bidra till andra personers utveckling? Vill du få möjlighet att utvecklas själv som ledare och medarbetare? Ta då chansen och var med i den positiva utvecklingen som sker inom drift- och underhåll av vägar och sök till oss!


Din roll:

Som Arbetsledare bistår du Platschefen, planerar, leder och fördelar arbetet. Du ansvarar för olika projekt, vilket bl.a. innefattar kvalitetssäkring, arbetsmiljö, kundkontakt, ekonomisk uppföljning, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budgetarbete.

Din roll i gruppen innebär också att du träffar kunder och beställare, upprättar offerter och lämnar förslag, vilket gör att du behöver ha ett intresse för ekonomi, affärer och kundrelationer.

Rollen som arbetsledare i vår grupp innebär mycket frihet under ansvar.

Du kommer ingå i vårt team i Norra Värmland som arbetar med drift och underhåll av 103 mil vägar. Arbetet har inriktningen på drift och underhåll av vägar och anläggningar av mindre projekt, vilket innebär att arbeta och leda egen och inhyrd personal, maskinförare som utför skötsel av vägområden och vinterväghållning.

Rollen som Arbetsledare innebär att du får känna dig som en bidragande del av samhällsnyttan. Peabkoncernen är även mån om alla sina anställda medarbetare och det är viktigt för oss att du känner dig som en del av gemenskapen i bolaget. 

Hos oss får du också möjlighet att utvecklas som medarbetare genom Peabs interna utbildningar riktat till alla våra anställda.
 

Kvalifikationer:

Du bör ha utbildning inom relevant område och/eller några års dokumenterad erfarenhet

som arbetsledare inom branschen. Du bör ha arbetet med liknande arbetsuppgifter som ingår i rollen.

Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift. Körkort för personbil är ett krav.

Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer har du en hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Du inger ett professionellt intryck och har lätt för att skapa förtroende. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande.

Erfarenhet från drift- och underhåll av vägar och vinterväghållning är meriterande.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Placeringsort blir Torsby,

Urval kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

uppgifter:

Niklas Broberg, biträdande Arbetschef 073-337 19 65

Anki Säärelä, HR Partner 073-337 19 90


 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-05

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sunne
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sunne | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)