Inaktiv platsannons

Projektör/Konstruktör till Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Projektör/Konstruktör till Malmö

Sökes till Malmö

Nu söker vi en konstruktör/projektör till vår konstruktionsgrupp i Malmö!

Konstruktionsgruppen i Malmö sitter i Peabs kontor i södra Malmö och vi har därmed hela koncernens kompetens lätt tillgängligt. Gruppen består i dag av 7 medarbetare.

Projektering sker i Auto Cad med applikationen Impact och Strusofts beräkningsprogram.

Som en del i konstruktionsteamet kommer dina inledande arbetsuppgifter bestå i att upprätta stomritningar och tillverkningshandlingar för prefabricerade konstruktioner.

Du som person

För att lyckas i denna roll är det av stor vikt att du är noggrann och initiativrik i ditt arbetssätt. Du vill ta ansvar för dina åtaganden, och det är viktigt att du ser lösningar framför problem. Du tycker om att arbeta självständig men har inga problem att samarbeta med övriga teamet. Som person har du lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Meriterande är om du har tidigare har erfarenhet från K- eller KP-verksamhet.

Tjänsten är heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post men vid frågor eller funderingar kontakta Jan Lövgren, VD K-System, jan.lovgren@k-system.se

Sista ansökningsdag 2022-04-30

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)