Inaktiv platsannons

Pågen söker Underhållstekniker till Göteborg! Vill du bli medarbetare på Pågen?Arbetsmiljön i fokus

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Pågen söker Underhållstekniker till Göteborg!

Pågen söker Underhållstekniker till Göteborg!

Välkommen till Pågen, Sveriges största bageri. Här bakar vi alla med kärlek, oavsett vad vi jobbar med. Vårt goda, färska bröd finns i alla svenska matbutiker och vi har medarbetare över hela landet, från Ystad till Haparanda. Dessutom hittar du vårt bröd i matbutiker i Danmark, Norge, Finland och Tyskland och våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. Vi är ett familjeföretag i femte generationen som har bakat bröd med kärlek i 140 år. Det tänker vi göra minst lika länge till. Vill du följa med oss på resan? Läs mer på www.pagen.se

 

Är du en strukturerad tekniker med mekanisk erfarenhet, som trivs med kontinuerlig utveckling och att jobba i team? Är din profil inriktad på förebyggande underhåll?  

Då kan Pågen vara ditt nästa karriärsteg!

 

Arbetsuppgifter

Som tekniker hos oss är dina huvudsakliga uppgifter:

  • Förebyggande underhållsåtgärder på vår produktionsutrustning
  • Felsökning och avhjälpande av mekaniska driftstörningar
  • Medverka i våra tekniska projekt
  • Vara support för våra operatörer inom underhålls- och maskinrelaterade frågor samt utbildning

En tekniker hos oss är en mycket viktig kugge i hjulet, där samarbete och kommunikation både inom och utom verksamheten är viktigt.

 

Arbetstider
Mån-fre Dag.

 

Personliga egenskaper

Ser du dig själv som en självgående, teknikintresserad, kommunikativ och samarbetsvillig person? Har du också en god känsla för service? Då tror vi att du kommer passa bra in hos oss!

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning men du kan även på annat sätt ha skaffat dig relevant erfarenhet.

För oss på Pågen är det viktigt att vi är ansvarstagande, innovativa samt flexibla, det är även något vi söker hos våra framtida kollegor.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet dvs att du är ödmjuk, drivande, strukturerad, hjälpsam och kommunikativ. Rollen kräver att du både kan arbeta självständigt och i team. Din förmåga att planera, strukturera, dokumentera och utvärdera är av stor betydelse.
 
Kompetenskrav
Strukturerad och metodisk vid felsökning och problemlösning
Grundläggande kunskaper inom pneumatik och bearbetning. Erfarenhet från mekaniska arbeten, alternativ direkt från skola med liknande utbildningar inom mekanik/bearbetning

Meriterande
Förståelse för hur underhållsprocessen fungerar inom större industrier
Erfarenhet från elektrisk felsökning/installation eller utbildning inom el. Bakgrund inom strukturerad problemlösningsteknik

 

Vad erbjuder vi dig?

Du får arbeta i ett livsmedelsföretag som ständigt vill utvecklas. Vi har ett starkt varumärke och en kultur där bland annat gemenskap och engagemang är en självklarhet.

Du blir en del av ett kompetent gäng och en arbetsplats där vi månar om våra medarbetares utveckling och vår arbetsmiljö och trivsel.

Vill du vara med på vår resa och dela vår energi och framåtanda? Då kommer du att trivas hos oss.

 

Vi gör urval löpande men vi önskar din ansökan senast den 17 april.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du bli medarbetare på Pågen?

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar utan hänvisar alla sökanden till våra lediga tjänster som läggs upp här på vår hemsida. Kopplat till dessa kan vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.

Arbetsmiljön i fokus

En god arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta baka bröd till kommande generationer, t.ex. att:

  • löpande se över arbetsmiljön, bedöma risker, åtgärda och följa upp för att förebygga risker för arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa.
  • skapa en stimulerande arbetsmiljö som ger möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.
  • ha nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier.
  • mångfaldsaspekten alltid vägs in vid rekryteringar jämte verksamhetens behov av kompetens.
  • satsa på hälsofrämjande insatser och ha ett generöst friskvårdsprogram för medarbetarna.

 

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej