Inaktiv platsannons

Workplace – Spacemanagement Coordinator i Lund

Om tjänsten

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Vi söker en medarbetare till ett av våra globala uppdrag i Lund.
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver ett stort personligt engagemang.

Vem är du?
En koordinerande person som är snabb på att agera och trivs med att fatta egna beslut med klienten i fokus. Du behöver erfarenhet av ekonomisk uppföljning och eget budget ansvar. Kunskap och erfarenhet inom fastighetssystem eller liknade är en stark merit.
Vi söker en lösningsorienterad person med en utpräglad servicekänsla och erfarenhet av att driva och leda projektarbete.
En proaktiv och prestigelös teamspelare med förmåga att kombinera praktiskt arbete med administration och god vana att leda och fördela arbete så väl i projekt som i mindre aktiviteter.

Hur ser din arbetsdag ut?
Fylld med omväxlande arbetsuppgifter och kundkontakt som pendlar mellan operativt och taktiskt arbete. Ett nära samarbete med kollegor för att leverera bästa möjliga upplevelse i vår kontorsmiljö.

Kvalifikationer

  • Du delar våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling
  • Kunskap inom Workplace design och strategi
  • Erfarenhet på områdena för ytplanering och beläggningsmätningar
  • Gymnasieutbildning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • God PC vana (MS 365, Officepaket och fastighet/beläggning system el liknande)

Om du är rätt person kan vi erbjuda dig
Ett stimulerande och utmanande arbete på ett globalt företag med många inriktningar och karriärmöjligheter.

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidare anställning, provanställning tillämpas.
Heltid. Dagtid. Tillträde enl ök.
Har du frågor kontakta

Din ansökan vill vi ha senast den 2022.04.30

Ansökan kan endast göras via vår hemsida

Vi strävar alltid efter att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vem och vilka erfarenheter som tillför mångfald skiljer sig naturligtvis åt mellan olika rekryteringar. I den här rekryteringen ser vi gärna Exempel 1: kvinnliga sökanden. Män och hen är också självklart välkomna att söka då det viktigaste i slutändan är rätt person på rätt plats.

Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=5048&rmlang=SE

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Restaurang | Deltidsjobb