Inaktiv platsannons

Sommarextra Säljare till The Body Shop Stockholm

Om tjänsten

ARBETSBESKRIVNING:

Nu söker vi flera duktiga säljare som är intresserade av att bli en del av vårt fantastiska team i The Body Shops Stockholms butiker i sommar. Vi söker dig som är en grym och engagerad säljare som trivs att jobba i högt tempo. Du drivs av att ge kunderna det lilla extra och överträffa uppsatta försäljningsmål, men framförallt har du ett stort intresse för makeup/hudvård.  

 

VAD KAN VI ERBJUDA DIG 

Hos oss blir du en del av ett team med härliga kollegor som brinner för det vi gör. Vi satsar på dig och din kompetens genom regelbundna utbildningar. Vi har självklart kollektivavtal och erbjuder flertalet förmåner.  

 

Om du delar våra värderingar och vår passion att göra affärer på ett lite annorlunda sätt ("Business as unusual") kan The Body Shop vara platsen för dig! 

 

ROLLEN SOM SÄLJARE 

Som säljare är ditt största fokus att med service i världsklass sälja våra fantastiska produkter och vara ansiktet utåt för vårt varumärke. Genom storytelling, våra värderingar och stort engagemang hjälper du våra kunder att hitta rätt produkter. Via bland annat makeup-rådgivningar och hudvårdskonsultationer ser vi till att kunden får en helhetsupplevelse utöver det vanliga och vill komma tillbaka till oss. 

 

VI SÖKER DIG SOM 

  • Är en ambassadör för vårt varumärke och delar våra värderingar  

  • Är en lagspelare och van att jobba mot uppsatta mål, stresstålig då vi är en butik med hög kundtrafik

  • Ärflexibeloch kan både arbeta vardagar och helger, samt extra vid behov 

  • Kan arbeta i flera olika butiker i Stockholms området under hela sommaren (juni-augusti)

  • Har ett genuint intresse för hudvård och makeup  

  • Har glimten i ögat och massor av positiv energi  

  • Älskar att ge kunderna det lilla extra  

  • Är en tävlingsmänniska som drivs av att överträffa försäljningsmål  

  • Gärna erfarenhet av försäljning inom retail, med fördel av liknande produkter  

  • Makeup- och/eller hudvårdsutbildning är meriterande  

 

ANSTÄLLNINGSFORM: Allmän visstid under perioden juni-augusti 2022, med möjlighet till förlängning under hösten 2022. 

OMFATTNING: Deltid ca 5h/veckan med möjlighet till att arbeta fler timmar under semester, extra etc.  

TILLTRÄDE: omgående eller enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 30 juni 2022 

 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! 

 

PS. Skriv dina kontaktuppgifter i ditt CV och döp gärna dokumenten med ditt för- och efternamn, t.ex. "Förnamn Efternamn CV" och "Förnamn Efternamn personligt brev". Detta underlättar i vår urvalsprocess, tack på förhand 

 

The Body Shop är en arbetsgivare som står för lika möjligheter för alla. Vi uppmuntrar ansökningar från kvalificerade och kompetenta sökande oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning och funktionsvariationer. Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än ditt yttre. Därför ser vi gärna ansökningar utan foto. 

____________________________________________________________________________________________ 

Om The Body Shop 

The Body Shop är ett globalt varumärke och certifierat B Corp™ som grundades av Anita Roddick i engelska Brighton 1976. Anita banade vägen för filosofin att företagande kan vara en god kraft i världen, vilket fortfarande är varumärkets drivkraft. The Body Shop tillhandahåller etiska och hållbara produkter med ingredienser av naturligt ursprung för kroppsvård, hudvård, hårvård och makeup. I dag finns över 3 000 The Body Shop-butiker i över 70 länder. 

The Body Shop ingår tillsammans med Natura, Aesop och Avon i Natura &Co – en värderingsdriven, global kosmetikagrupp med det gemensamma målet att skapa en positiv ekonomisk, social och miljömässig påverkan. 

2020 utnämndes The Body Shop för andra året i rad till Sveriges mest hållbara skönhetsvarumärke enligt Sustainable Brand Index™, Europas största varumärkesundersökning om hållbarhet. 

Forever Against Animal Testing 

The Body Shop och Cruelty Free Internationals djurrättskampanj Forever Against Animal Testingblev världens största namnsinsamling med över 8,3 miljoner underskrifter för ett globalt förbud mot kosmetikatester på djur.  

Namninsamlingen lämnades in till FN-organet Global Compact i oktober 2018 för att bidra till hållbarhetsmål 12 (SDG 12) – Hållbar Konsumtion och Produktion. Målet är att inom en snar framtid säkerställa ett globalt förbud som omfattar de länder som idag saknar lagstiftning mot djurförsök på kosmetiska produkter och ingredienser. Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Skönhet / Hälsa
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej