Inaktiv platsannons

Souschef på Svenska Mässan Gothia Towers - bankett, event & mässa i Göteborg

Om tjänsten

Souschef på Svenska Mässan Gothia Towers - bankett, event & mässa

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Dags att växa än mer med massor av spännande uppdrag på G!

Vi söker två stycken Souschefer till våra köksteam för fest, pop up event, mässor och möten! 

Vi tar oss an nya spännande utmaningar varje dag, året runt. Syftet varierar; man vill utvecklas, utbildas, skratta, dansa, underhållas men framför allt vill man njuta av god mat och dryck - tillsammans! Ena stunden arbetar vi med en bankett för 3000 gäster för att i nästa servera ett litet sällskap en matupplevelse utöver det vanliga, men alltid med målet att deras förväntningar både uppfylls och överträffas.  

Nu rustar vi för att växa och skapa framtidens nya säkra anläggning för relationsbyggande möten och upplevelser och hoppas du vill bli en av oss!  

Arbetsuppgifter 
Vi söker två stycken Souschefer till både kall-, varm- och bankettkök där du kommer har en central roll i den dagliga driften. Du står i nära kontakt med Köksmästaren och är ansvarig när den inte är på plats. Du deltar även i menyplanering, inköp och arbetsfördelning i teamet. Arbetstiderna är schemalagda alla veckans dagar och tider. 

Vem är du? 
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Souschef. Du har både erforderlig utbildning och/eller yrkesvana. God datavana är önskvärt och har du erfarenhet av produktion för större event är det meriterande. 

Du bör även ha ett högt engagemang i det du tar dig an, trivas med att jobba i team samt är flexibel och lösningsorienterad. Vi tror du är en person som gillar ett bitvis högt tempo och då delar med dig av din positiva energi till både teamet och övriga kollegor. 

Vad vi erbjuder 
Tjänsterna är tillsvidare inom avtalsområde Visita Unionen på heltid, men vi ställer oss positiva även till andra anställningsformer och sysselsättningsgrader. Tillsättning sker snarast eller enligt överenskommelse. 

Vid frågor om tjänsterna
vänligen kontakta våra Köksmästare Peter Wallin:
peter.wallin@gothiatowers.com 

Ansökan 
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!  

Välkommen med din ansökan! 

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 april 2022
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/76

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)