Inaktiv platsannons

Inför sommaren söker vi Kockar till vår nya restaurang Corner i Göteborg

Om tjänsten

Inför sommaren söker vi Kockar till vår nya restaurang Corner

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.

Äntligen öppnar vi upp vår nya Restaurang Corner!

Med en välkomnande atmosfär, och vällagad mat skapar vi en restaurang som passar lika bra för hockeygänget, teaterbesökare, barnfamiljer eller affärsresenärer. Här finns något för alla och med möjlighet till shuffle, dart och sportkanaler skapar vi många ”rum i rummet”.

Vi har höga ambitioner att utveckla mat och dryckesupplevelsen hos oss i våra restauranger. Vill du vara med på vår resa i sommar?

Inför sommaren söker vi á la carte kockar med genuint intresse och passion för matlagning  

Vem vi söker
Du är en person som alltid strävar efter att ge gästen den bästa matupplevelsen. Du är stresstålig, noggrann och samarbetsvillig och van vid ett högt tempo. Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet bakom dig som á la carte kock och brinner för ditt yrke samt tycker det är viktigt med engagemang och samarbete i ett arbetsteam.

Vi erbjuder
En spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla din matlagning tillsammans med oss. Du kommer att få många nya härliga kollegor att jobba tillsammans med. 

Arbetstiderna är både dagtid, kvällstid och helger.

Tjänsterna är visstidsanställningar med sysselsättningsgrad på 25-100 % mellan juni- september med goda möjligheter till fortsättning.

Ansökan
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. 

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)