Inaktiv platsannons

Produktionsledare till Volvo Cars Monteringsfabrik: Kvällsskift i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Ditt engagemang kommer att göra skillnad.
På Volvo Personvagnar söker vi alltid genuina ledare som tar fram det bästa från vår personal. Om du vill vara en del av att leda och inspirera vårt uppdrag till att förändra fordonsindustrins upplevelse och göra medarbetarens vardag mer värdefull, då kan rollen som Produktionsledare vara något för dig.

 
 

Vad erbjuder vi
På Volvo Car Torslanda (VCT) är du en del av ett dedikerat team i ett globalt nätverk som säkerställer att de bilar vi bygger tillgodoser kraven och överträffar förväntningarna från våra kunder. I vår sammansättningsfabrik i Torslanda arbetar vi med smarta, rena och flexibla produktionsteknologier med fokus på människor och ständig förbättring. 

 

I rollen som Produktionsledare blir du en del av fabrikspulsen där du kommer att leda och utveckla medarbetare i en verksamhet som bygger en bil per minut. Du har ett övergripande ansvar för säkerhet, kvalitet, leverans och teamutveckling i en produktionsinriktad arbetsmiljö som ställer höga krav på resultat. Som Produktionsledare kommer ditt arbete i största del vara ute i produktion, där du får möjlighet att vara en kugge i ett stort maskineri för att driva produktionsprocessen framåt tillsammans. 
 

Vi ser mångfald som en tillgång och tror att det på ett positivt sätt kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet och ge oss en bredare kompetens- och värderingsbas. 
 

Arbetstider
I Monterningsfabriken arbetar du dag, kväll eller nattskift. Den här annonsen avser arbete mot kvällsskift. Schemalagt mellan 15:18-23:54.

 
Helgövertid kan förekomma beroende på produktionens efterfrågan.

 

Vad kommer du att utföra 
Som Produktionsledare i monteringsfabriken är din arbetsuppgift att säkerställa den dagliga bemanningen så produktionen kan rulla. Vi arbetar standardiserat men också händelsestyrt, vilket kräver en stor anpassningsförmåga och flexibilitet. Du leder och utvecklar din egen och dina medarbetares kompetensutveckling, driver och följer upp kortsiktiga samt långsiktiga förbättringar i verksamheten samtidigt som du coachar teamet och mäter deras resultat. Du ansvarar för implementeringen av ett standardiserat arbetssätt och att de efterlevs och säkrar utvecklingen av verksamheten.

 

Det är viktigt att du samverkar med övriga ledare inom enheten för ett optimalt resursutnyttjande. Du säkerställer att gällande regelverk följs med avseende på arbetsmiljö, yttre miljö, personsäkerhet och trygghetslagar. Givetvis ligger det i ditt intresse att skapa och utveckla ett bra kontaktnät med kunder, leverantörer och kollegor.
 

Som Produktionsledare kommer du att arbeta nära din avdelning som består av 25 upp till 40 medarbetare med att leda och följa upp verksamheten enligt beslutade mål på ett engagerande och coachande sätt. Du leder förbättringar och förändringar med högt engagemang. Du kommer att ha ett fullt arbetsgivaransvar och säkerhetsställande att gällande lagar och regelverk följs. Vi ser också att du kan samverka med övriga ledare inom enheten, andra enheter samt fackliga parter.

 

Du och dina färdigheter
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet att leda människor i produktion samt är van att arbeta i ett högt tempo och är kunnig inom praktisk problemlösning. Du kanske till och med i dagsläget är ledare inom produktion eller inom en annan bransch som bedöms likvärdig.

 

Ytterligare har du en fullständig gymnasieutbildning. Fördelaktigt är även om du har en tekniskt inriktad högskoleutbildning. Du har en god förmåga att formulera dig i både tal och skrift på både svenska och engelska samt goda kunskaper i MS Office 365. Ditt arbetssätt är strukturerat och du säkerställer att vi tillsammans håller en hög standard enligt Lean.
 

Vi lägger stor vikt på vem du är som person då vi under din introduktion kommer ha möjlighet att förse dig med utbildningar som får dig att bli den utrustade Produktionsledaren baserat på din personliga potential.
 

Din personliga profil
På Volvo Cars söker vi alltid lösningsorienterade individer som har ett stort engagemang för såväl avdelningens resultat som medarbetarens. Du behöver kunna arbeta strukturerat och målmedvetet i ett högt tempo där snabba steg framåt är viktiga aspekter för företaget.

 

För att trivas i rollen som Produktionsledare behöver du ha ett genuint intresse för människor och värdesätta samarbete högt.  Du drivs av att hitta nya lösningar, inspirera och utveckla dig själv och människor runt omkring dig. Din kommunikativa förmåga är väldigt viktig då arbetsrollen kräver tydlig kommunikation.
 

Vår rekryteringsprocess
Om du uppfyller ovanstående kvalifikationer kan du komma att bli kontaktad för att genomföra en videointervju som nästa steg av rekryteringsprocessen. Videointervjun sker via rekryteringsverktyget RecRight för att vi ska kunna få möjlighet att lära känna dig lite bättre.

 

Du är välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande.

 

Vänligen notera att som en obligatorisk del av rekryteringsprocessen kommer du att behöva genomgå en bakgrundskontroll samt genomföra ett drogtest. 

 

Nyfiken på att veta mer
För ytterligare information kring tjänsten, var vänlig kontakta, rekryterare Klara Ymsén på mejl klara.ymsen@volvocars.com eller Josephine Fagrell på mejl josephine.fagrell@volvocars.com.

 

Välkommen med din ansökan digitalt i vårt rekryteringssystem senast 10 april. 
Vänligen notera att ansökningar som inkommit via mejl inte kommer att godtas eller ta dig vidare i processen på grund av GDPR.

 

Vilka är vi?
Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som skyddar dem, deras nära och kära samt människorna i deras omgivning med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna. Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande.

 

Volvo Cars medarbetare är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.  

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)