Inaktiv platsannons

Underhållstekniker på helgskift i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Vill du utveckla för att göra livet enklare?
Tycker du det är spännande och utvecklande att jobba i en miljö där det händer mycket på en gång? Vill du vara på en avdelning där du får möjligheten att lära dig nya uppgifter och där det eftersträvas att du hellre tar fram och ser möjliga lösningar än problem? Vi söker nu Underhållstekniker och Underhållsmekaniker till helgskift på målerifabriken i Torslanda!

 

Vad erbjuder vi?
I rollen som Underhållsmekaniker ansvarar du, genom ett förebyggande arbete, till att öka tillgängligheten på hela anläggningen samt att utföra mekaniska reparationer och installationer av produktionsutrustning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar schemalagt underhåll, rutinmässig kontroll och service, installation, reparation och skötsel av mekanisk utrustning. Du kommer även att bidra i förbättringsarbeten avseende säkerhet, miljö, kvalitet och effektivitet.

Rollen som Underhållstekniker innebär att du ansvarar för att säkerställa produktionsutrustningens driftsäkerhet genom reparationer samt utförande av förebyggande och avhjälpande underhåll. I uppgiften ingår också utredningsuppdrag avseende tekniska störningar samt att genomföra ombyggnads- och förbättringsarbeten i produktionsutrustning.

Båda dessa tjänster innefattar att verka för att fabrikens produktions- och kvalitetsmål uppnås och du kommer regelbundet samarbeta med olika avdelningar. 
Den högautomatiserade produktionsutrustningen består av PLC-system, robotar, transportsystem, ugnar, ventilationssystem och produktanpassad mekanik.

 

Du och dina färdigheter
Vi tror att du har en 2-4 årig utbildning med inriktning mot fordonsteknik, industriautomation/el-styr eller liknande. Vi värdesätter tidigare praktisk erfarenhet av förebyggande samt avhjälpande underhåll inom el, industriautomation och verkstadsarbeten. Det är även meriterande om du har arbetat som servicetekniker eller verkstadsmekaniker, har kunskaper i PLC och Maximo samt reningsverk eller hydraulik. Slutligen ser vi också positivt på om du har truckkort!

Båda roller kräver goda kunskaper i både svenska och engelska samt B-körkort.

Tjänsten för förlagd på helgskift.

 

Vem är du?
Vi lägger väldigt stor vikt vid dig som person. Som person anser du att ett gott samarbete är avgörande för att driva arbetet framåt. Du värnar om ett glädjefullt och motiverande arbetsklimat där du visar både respekt och tillit till dina kollegor. Du älskar att lösa problem och har en god analytisk förmåga.
Arbetet är händelsestyrt och ställer stora krav på flexibilitet, så för att du ska trivas i rollen krävs det att du är öppen för förändringar och van att prioritera om. Du ställer höga krav på kvalitet och tillämpar ett strukturerat arbetssätt med ett utpräglat säkerhetstänk

 

Nyfiken på att veta mer?
För ytterligare information kring tjänsten, var vänlig kontakta Supervisor Mikael Ottergran på telefon 0723-717158 eller mail mikael.m.ottergran@volvocars.com. För ytterligare information kring rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta Rekryterare David Thalin, på mail: david.thalin@volvocars.com.

Vilka är vi? 
Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att ge människor frihet att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som förbättrar deras påverkan på världen och med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna skyddar vi dem, deras nära och kära samt människorna omkring dem. 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av vår arbetsmiljö som genomsyras av samarbete, mångfald och inkluderande. Människorna på Volvo Cars är engagerade och vill göra skillnad i vår värld. Idag är vi ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att framhäva det bästa i varandra och att använda människans verkliga kraft. På Volvo Cars utformas din karriär runt dina talanger och ambitioner, så att du kan nå din fulla potential.  Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)