Inaktiv platsannons

Farmaceut till Sölvesborg Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Malena berättar:

Välkommen till vårt fina apotek i hjärtat av Sölvesborg! Det är ett bostadsnära öppenvårdsapotek i centrum av en vacker havsnära kommun. Vi är ett glatt gäng, 8 kollegor i olika åldrar med olika bakgrund och härkomst. Ett härligt team som är öppna och hjärtliga mot våra kunder och varandra.

Vårt apotek har ett stort receptlager och vi har många djurägare som kunder. Vi är även utlämningsapotek för apodoskunder. Medarbetarna har möjlighet att jobba med olika tjänster som blodtrycksmätning, fettprocentmätning samt öronhåltagning.

För mig som chef är det viktigt att vi trivs och har roligt på jobbet. Utöver kompetens och nyfikenhet tror jag att du har ett brinnande engagemang, är service minded och har en stor kärlek till människor. Som kollega bidrar du till att skapa ett trevligt arbetslag med lagkänsla, engagemang och flexibilitet.

Vår fina kommun lockar många turister - därför är det en merit om du talar flera språk. 

Våra öppettider är vardagar 8-18 och lördagar 9-14. Det finns väldigt goda pendlingsmöjligheter med tåg.

Tjänsten är en visstidsanställning men med möjlighet till fortsatt anställning inom Apotek Hjärtat. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

26-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sölvesborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sölvesborg | Heltidsjobb (förstajobb)