Inaktiv platsannons

Systemutvecklare med höga ambitioner i Sundsvall, Luleå, Piteå, Stockholm, Borlänge

Om tjänsten

Atea Systemutveckling är inne i en väldigt expansiv fas. För att kunna möta våra kunders efterfrågan behöver vi nu växa vår organisation med flertalet systemutvecklare. Viktigt för oss är att du som söker har en stark entreprenörsådra och en vilja att ta nästa kliv i din karriär. Vi är i behov av personer som inte är rädda för att kliva fram och ta ledarskap, lufta sina kreativa idéer och i förlängningen vara en av stöttepelarna på vår tillväxtresa. I dagsläget ser vi att du som konsult kommer arbeta i rollen full-stack utvecklare, där du i dialog med kund och kollegor arbetar med ny teknik och nya lösningar i både front-end och back-end.

På lite längre sikt finns alla möjligheter att i samband med att organisationen växer utveckla din roll mot att exempelvis ta en arkitektroll eller agera teamledare. Du får helt enkelt vara delaktig i din egen utvecklingsresa i takt med att Atea Systemutveckling växer.


Atea Systemutveckling

Vi är en unik nationell utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och organisation. På Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult.


Vad vi letar efter 

Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av systemutveckling och ser det som ett plus om du dessutom har tidigare erfarenhet som konsult.


Vi ser gärna att du har några av följande kompetenser

  • .NET
  • C#
  • Java
  • React.js, Angular.js, TypeScript
  • Kunskaper om mobil utveckling, exempelvis Xamarin, Flutter, Swift eller Dart
  • Erfarenhet av molnbaserad infrastruktur (Azure eller AWS)
  • Vi strävar alltid efter att leverera lösningar med hög kvalité, har du erfarenhet av koncepten TDD, SOLID eller Clean Code är vi extra intresserade.

 

Ateas erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

På Atea tror vi på en hybrid vardag och flexibelt arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Därför är också hemmakontoret, om man vill, en naturlig del i ens vardag.

 

Vill du bygga framtidens IT med oss? 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Karlsson, Konsultchef Atea Systemutveckling, via erik.karlsson@atea.se alternativt telefonnummer 070 553 75 67.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall, Luleå, Piteå, Stockholm, Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)