Inaktiv platsannons

Nätverkstekniker i Kalmar, Karlskrona

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Är nätverk och kommunikation det område du tycker är extra roligt? Just nu söker vi på Atea Kalmar/Karlskrona dig som vill jobba som konsult inom kommunikation. Du kommer att arbeta tillsammans med konsultteamet inom kommunikation med att hjälpa våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som konsult inom nätverk kommer du att hjälpa kunder att implementera, designa nya samt förvalta befintliga nätverk. Som konsult har du dialoger med våra kunder om hur deras it-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Du kommer att arbeta med att ta fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi och helhetsbild samt arbeta med den tekniska implementationen. Arbetet kommer att utföras både självständigt och tillsammans med övriga konsulter i teamet. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här tjänsten söker vi dig som tar initiativ, är strukturerad och tycker om samarbete. Du är flexibel, gillar snabba puckar och har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter. 

För att lyckas i tjänsten som nätverkstekniker bör du ha följande kompetens: 

•    Arbetat flera några år med nätverk och kommunikation 
•    Arbetat med switching, routing, brandväggar och trådlösa nätverk 
•    Certifieringar är meriterande 
•    Behärska svenska och engelska 
•    B-körkort  Vårt erbjudande till dig  

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Hultgren, konsultchef Kalmar, via therese.hultgren@atea.se alternativt telefonnummer 0480 – 36 43 52 eller Caroline Elmqvist Olsson, konsultchef Karlskrona, via caroline.elmqvist-olsson@atea.se eller 0455 - 31 40 57. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 

 

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar, Karlskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)